_Magellan_ Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 115 21 Kasım 2020 #1 Siz değerli insanların tavsiyesi nelerdir? Bütçem en fazla 400 TL.
Xmailon Decapat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 122 21 Kasım 2020 #2 _Magellan_ dedi: Siz değerli insanların tavsiyesi nelerdir? Bütçem en fazla 400 TL. Genişletmek için tıkla... Cougar Phontum Essential CGR-P40NB-150 Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com tavsiyem bu üründen yana sağlam bir markadır.
_Magellan_ dedi: Siz değerli insanların tavsiyesi nelerdir? Bütçem en fazla 400 TL. Genişletmek için tıkla... Cougar Phontum Essential CGR-P40NB-150 Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com tavsiyem bu üründen yana sağlam bir markadır.
_Magellan_ Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 115 22 Kasım 2020 #3 Xmailon dedi: Cougar Phontum Essential CGR-P40NB-150 Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com tavsiyem bu üründen yana sağlam bir markadır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum tavsiyeniz için , drop master ile karşılaştıracağım en kısa sürede ...
Xmailon dedi: Cougar Phontum Essential CGR-P40NB-150 Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com tavsiyem bu üründen yana sağlam bir markadır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum tavsiyeniz için , drop master ile karşılaştıracağım en kısa sürede ...