H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 18 Mayıs 2020 #1 Rampage RM-K60 Drop Plus alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020
E Efekan Köprülü Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 3 21 Mayıs 2020 #2 merhaba bende araştırıyorum acaba aldınız mı kulaklığı?
H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 22 Mayıs 2020 #3 Efekan Köprülü dedi: Merhaba bende araştırıyorum acaba aldınız mı kulaklığı? Genişletmek için tıkla... Yeni sipariş verdim.
Efekan Köprülü dedi: Merhaba bende araştırıyorum acaba aldınız mı kulaklığı? Genişletmek için tıkla... Yeni sipariş verdim.
Ginay Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 100 23 Mayıs 2020 #4 Hüseyincans dedi: Yeni sipariş verdim. Genişletmek için tıkla... Ben 1haftadır kullanıyorum sorunuz var mı?
Hüseyincans dedi: Yeni sipariş verdim. Genişletmek için tıkla... Ben 1haftadır kullanıyorum sorunuz var mı?
H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 23 Mayıs 2020 #5 Ginay dedi: Ben 1haftadır kullanıyorum sorunuz var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl kanka iyi mi deneyimlerini anlatsana.
Ginay dedi: Ben 1haftadır kullanıyorum sorunuz var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl kanka iyi mi deneyimlerini anlatsana.
Ginay Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 100 24 Mayıs 2020 #6 Hüseyincans dedi: Nasıl kanka iyi mi deneyimlerini anlatsana. Genişletmek için tıkla... Kulaklık harika. Kesinlikle alabilirsiniz.
Hüseyincans dedi: Nasıl kanka iyi mi deneyimlerini anlatsana. Genişletmek için tıkla... Kulaklık harika. Kesinlikle alabilirsiniz.
H Hüseyincans Decapat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 94 30 Mayıs 2020 #7 Ginay dedi: Kulaklık harika. Kesinlikle alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu kulaklığın sürücüsünü indirdim the device has not been detected diye bir hata alıyorum sende oluyor mu?
Ginay dedi: Kulaklık harika. Kesinlikle alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bu kulaklığın sürücüsünü indirdim the device has not been detected diye bir hata alıyorum sende oluyor mu?
ThePatrio Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 298 Çözümler 2 3 Haziran 2020 #8 Ben yeni aldım bu kulaklığıda CS:GO'da ses kasamıyorum silah sesleri çok yankılanıyor ve ayak seslerini duyamıyorum neden acaba?
Ben yeni aldım bu kulaklığıda CS:GO'da ses kasamıyorum silah sesleri çok yankılanıyor ve ayak seslerini duyamıyorum neden acaba?
Ginay Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 100 5 Haziran 2020 #9 ThePatrio dedi: Ben yeni aldım bu kulaklığıda CS:GO'da ses kasamıyorum silah sesleri çok yankılanıyor ve ayak seslerini duyamıyorum neden acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende tam aksine WH oldum Hüseyincans dedi: Kardeşim bu kulaklığın sürücüsünü indirdim the device has not been detected diye bir hata alıyorum sende oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bendede aynısı oluyor programı kapatıp açınca oluyor.
ThePatrio dedi: Ben yeni aldım bu kulaklığıda CS:GO'da ses kasamıyorum silah sesleri çok yankılanıyor ve ayak seslerini duyamıyorum neden acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bende tam aksine WH oldum Hüseyincans dedi: Kardeşim bu kulaklığın sürücüsünü indirdim the device has not been detected diye bir hata alıyorum sende oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bendede aynısı oluyor programı kapatıp açınca oluyor.
ThePatrio Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 298 Çözümler 2 5 Haziran 2020 #10 Ginay dedi: Bilmiyorum bende tam aksine WH oldum Bende de aynısı oluyor programı kapatıp açınca oluyor. Genişletmek için tıkla... Normal mi kanka nasıl yapcaz sanki bir tuhaf bassları çok vuruyor adam deagle bir ateş ediyor kulagım sallanıyor resmen
Ginay dedi: Bilmiyorum bende tam aksine WH oldum Bende de aynısı oluyor programı kapatıp açınca oluyor. Genişletmek için tıkla... Normal mi kanka nasıl yapcaz sanki bir tuhaf bassları çok vuruyor adam deagle bir ateş ediyor kulagım sallanıyor resmen