E eva 02 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 394 21 Aralık 2021 #1 Merhaba kulaklığı bugün aldım ses çok boğuk geliyor 100 TL'lik kulaklığım daha iyi ses veriyor şu an. Nasıl Ayar yapmalıyım bazı açılmış konulara baktım fakat düzelmiyor ses çok boğuk ve oyunlarda aşırı kötü.
Merhaba kulaklığı bugün aldım ses çok boğuk geliyor 100 TL'lik kulaklığım daha iyi ses veriyor şu an. Nasıl Ayar yapmalıyım bazı açılmış konulara baktım fakat düzelmiyor ses çok boğuk ve oyunlarda aşırı kötü.
Xeaph Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #2 Bu siteden güncel driver indir. Yukarıda ses modları var. Yüksek ihtimalle müzik modunda kalmıştır. Onu normale almanla düzelecektir. Rampage RM-K60 DROP PLUS Siyah All In One USB Typ-C ve 3.5mm Çıkışlı 7.1 Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment www.segment.com.tr Artı 0 Eksi
Bu siteden güncel driver indir. Yukarıda ses modları var. Yüksek ihtimalle müzik modunda kalmıştır. Onu normale almanla düzelecektir. Rampage RM-K60 DROP PLUS Siyah All In One USB Typ-C ve 3.5mm Çıkışlı 7.1 Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment www.segment.com.tr
KS KS E eva 02 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 394 21 Aralık 2021 #3 Attığınız sitede driver bulamadım bu linkten indirmiştim fakat eski driver yükleniyor yeni olanda bu hatayı alıyorum. Kulak laptopuma USB ile bağlı. Rampage RM-K60 DROP PLUS Siyah All In One USB Typ-C ve 3.5mm Çıkışlı 7.1 Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek Xeaph dedi: Bu siteden güncel driver indir. Yukarıda ses modları var. Yüksek ihtimalle müzik modunda kalmıştır. Onu normale almanla düzelecektir. Rampage RM-K60 DROP PLUS Siyah All In One USB Typ-C ve 3.5mm Çıkışlı 7.1 Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment www.segment.com.tr Genişletmek için tıkla... Ne yaparsam yapayım yüklenmiyor güncel olan driver. Artı 0 Eksi
Attığınız sitede driver bulamadım bu linkten indirmiştim fakat eski driver yükleniyor yeni olanda bu hatayı alıyorum. Kulak laptopuma USB ile bağlı. Rampage RM-K60 DROP PLUS Siyah All In One USB Typ-C ve 3.5mm Çıkışlı 7.1 Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek Xeaph dedi: Bu siteden güncel driver indir. Yukarıda ses modları var. Yüksek ihtimalle müzik modunda kalmıştır. Onu normale almanla düzelecektir. Rampage RM-K60 DROP PLUS Siyah All In One USB Typ-C ve 3.5mm Çıkışlı 7.1 Surround Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment www.segment.com.tr Genişletmek için tıkla... Ne yaparsam yapayım yüklenmiyor güncel olan driver.
Xeaph Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #4 Bu siteden 80mb modeli indirdiniz mi daha önce? Eski versiyonu desteklemiyor artık Artı 0 Eksi
KS KS E eva 02 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 394 21 Aralık 2021 #5 Xeaph dedi: Bu siteden 80mb modeli indirdiniz mi daha önce? Eski versiyonu desteklemiyor artık Genişletmek için tıkla... 80 MB olanda bu hatayı alıyorum eski olan yüklenebiliyor. Artı 0 Eksi
Xeaph dedi: Bu siteden 80mb modeli indirdiniz mi daha önce? Eski versiyonu desteklemiyor artık Genişletmek için tıkla... 80 MB olanda bu hatayı alıyorum eski olan yüklenebiliyor.
Xeaph Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #6 Ben kulaklık bağlı değilken kurmuştum. Ses driverlarınız tam mı? Artı 0 Eksi
KS KS E eva 02 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 394 21 Aralık 2021 #7 Xeaph dedi: Ben kulaklık bağlı değilken kurmuştum. Ses driverlarınız tam mı? Genişletmek için tıkla... Nereden bakabilirim ses driverlarına? Pek anlamıyorum. Artı 0 Eksi
Xeaph dedi: Ben kulaklık bağlı değilken kurmuştum. Ses driverlarınız tam mı? Genişletmek için tıkla... Nereden bakabilirim ses driverlarına? Pek anlamıyorum.
Xeaph Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #8 Denetim masasını açık. Oradan aygıt yöneticisini açın. Bu bölümde herhangi bir uyarı var mı? Artı 0 Eksi
KS KS E eva 02 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 394 21 Aralık 2021 #9 Xeaph dedi: Denetim masasını açık. Oradan aygıt yöneticisini açın. Bu bölümde herhangi bir uyarı var mı? Eki Görüntüle 1247683 Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Artı 0 Eksi
Xeaph dedi: Denetim masasını açık. Oradan aygıt yöneticisini açın. Bu bölümde herhangi bir uyarı var mı? Eki Görüntüle 1247683 Genişletmek için tıkla... Hayır yok.
Xeaph Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #10 eva 02 dedi: Hayır yok. Eki Görüntüle 1247685 Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben sorunu çözemedim. İnşallah bilen bir arkadaş yardımcı olur. Artı 0 Eksi
eva 02 dedi: Hayır yok. Eki Görüntüle 1247685 Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben sorunu çözemedim. İnşallah bilen bir arkadaş yardımcı olur.