krm.bdr Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 125 14 Ocak 2021 #1 Kulaklığı yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum son 1 aydır RGB aydınaltmaları yok. Kablosunda herhangi bir ezilme vs. olmadı. Nasıl çözebilirim ?
Kulaklığı yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum son 1 aydır RGB aydınaltmaları yok. Kablosunda herhangi bir ezilme vs. olmadı. Nasıl çözebilirim ?
Devrim Artun Temel Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 381 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrenciliği 15 Ocak 2021 #2 Led yanmış olabilir. Servise veya garantiye gönder.
krm.bdr Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 125 26 Şubat 2021 #3 Devrim Artun Temel dedi: Led yanmış olabilir. Servise veya garantiye gönder. Genişletmek için tıkla... hocam garantiye göndermek pekte istemiyorum. başka kulaklık yok çünkü. bundan başka çözüm var mıdır
Devrim Artun Temel dedi: Led yanmış olabilir. Servise veya garantiye gönder. Genişletmek için tıkla... hocam garantiye göndermek pekte istemiyorum. başka kulaklık yok çünkü. bundan başka çözüm var mıdır
T 1000 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.036 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #4 krm.bdr dedi: hocam garantiye göndermek pekte istemiyorum. başka kulaklık yok çünkü. bundan başka çözüm var mıdır Genişletmek için tıkla... Yanmışsa tamir edilemez. Değişmesi lazım. Kulaklığın içindeki kablolara da birşey olmuş olabilir
krm.bdr dedi: hocam garantiye göndermek pekte istemiyorum. başka kulaklık yok çünkü. bundan başka çözüm var mıdır Genişletmek için tıkla... Yanmışsa tamir edilemez. Değişmesi lazım. Kulaklığın içindeki kablolara da birşey olmuş olabilir