HydraXecutiOneR Centipat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 8 22 Şubat 2022 #1 Driveri indirdim. Rampage RM-K8 HAWKER Siyah USB 7.1 Version RGB Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek buradan ama "aygıt bulunamadı" diyor. Çözümü var mı?
Driveri indirdim. Rampage RM-K8 HAWKER Siyah USB 7.1 Version RGB Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment Destek buradan ama "aygıt bulunamadı" diyor. Çözümü var mı?
abartmatozu Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #2 Farklı bir modelin driverını yüklemiş olabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buraya bakın
Farklı bir modelin driverını yüklemiş olabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buraya bakın
HydraXecutiOneR Centipat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 8 22 Şubat 2022 #3 abartmatozu dedi: Farklı bir modelin driverını yüklemiş olabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buraya bakın. Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum ama attığınız videodakini deneyeceğim aynı kulaklık bende var yazdığım kulaklık modeli PC tarafından algılanıyor ama driver görmüyor.
abartmatozu dedi: Farklı bir modelin driverını yüklemiş olabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buraya bakın. Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum ama attığınız videodakini deneyeceğim aynı kulaklık bende var yazdığım kulaklık modeli PC tarafından algılanıyor ama driver görmüyor.
abartmatozu Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #4 HydraXecutiOneR dedi: Pek sanmıyorum ama attığınız videodakini deneyeceğim aynı kulaklık bende var yazdığım kulaklık modeli PC tarafından algılanıyor ama driver görmüyor. Genişletmek için tıkla... Bende de rampage cashe var dediği sitede arama bölümüne marka modeli girince çıkan sayfada ki driverı yükledim olmuştu
HydraXecutiOneR dedi: Pek sanmıyorum ama attığınız videodakini deneyeceğim aynı kulaklık bende var yazdığım kulaklık modeli PC tarafından algılanıyor ama driver görmüyor. Genişletmek için tıkla... Bende de rampage cashe var dediği sitede arama bölümüne marka modeli girince çıkan sayfada ki driverı yükledim olmuştu