Rampage RM-K88 X-Raider alınır mı?

Bütçe
1300
İsminde Rampage geçen bir ürünü alıp memnun kalma ihtimalin çok düşük.

Hazır cevaplar vermeyin lütfen, Rampage savunmuyorum ama her Rampage ürün 2 ayda bozuluyor değil, 5 yıl önce bir klavyesini almıştım hala bir sorunu yok çalışıyor. Her markanın elbet iyi bir ürünü vardır.

Hazır cevaplar vermeyin lütfen, Rampage savunmuyorum ama her Rampage ürün 2 ayda bozuluyor değil, 5 yıl önce bir klavyesini almıştım hala bir sorunu yok çalışıyor. Her markanın elbet iyi bir ürünü vardır.

Klavye ve kulaklık modellerini kullandım vatan gibi teknoloji mağazalarına giderseniz fahiş fiyatlar ile ne kadar kötü ürün olduklarını görebilirsiniz, elinizdeki ürün garanti süresi dolmadan yüzde 40 ihtimalle arıza yapıyor bu aynı fiyattaki muadil markada yüzde 10 sa benim için kötü markadır.

Rampage fazlasıyla şans işi ve bu riske atılmaya hiç gerek yok. Bazıları alır 4-5 yıl kullanır 0 sorun çıkar, bazıları alır 1-2 ay içinde patlar. Setuptaki 2 parça hala rampage. Benim şuana kadar aldığım rampage ürünlerden henüz patlayan olmadı ama bir daha alacağımı sanmıyorum, uzun süre giderse çok iyi ancak kısa sürece patlama ihtimali çok fazla
“bu alınabilecek bir risk değil” :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı