Bu kulaklığın sürücüsü yok.Kullaklığın sürücüsünü bulamadım kullanan atabilir mi?
Bu kulaklığın sürücüsü yok.
Bu kulaklığın sürücüsü yok.
Kulaklığın 7.1 özelliği yok ki7.1'i nasıl kullanacağım.
MSI anakartın ses kartını kullanıyorum 7.1'e basıyorum ama eski haline dönüyor stereo oluyor 7.1 de kalmıyor.
Kulaklığın 7.1 özelliği yok kiWindows Sonic kastediliyor orada.
Jak kulaklıklar 7.1 olamaz.7.1'i nasıl kullanacağım.
MSI anakartın ses kartını kullanıyorum 7.1'e basıyorum ama eski haline dönüyor stereo oluyor 7.1 de kalmıyor.
Jak kulaklıklar 7.1 olamaz.
Windows ayarlarından çıkış cihazını değiştirin.Şu an kulaklığın sağından ses gelmiyor ne yapacağım.
Çalışmıyor her şeyi denedim kulaklık geldiğinde 1 tane kablosu var geldiğinde çeviriciyle geliyor çevirici kullanmadan takıncı ses çok iyi ama mikrofonu kullanamıyorum çeviriciyi kullandığımda ses bozuluyor sağ tarafdan ses gelmiyor ve mikrofon gözüküyor ama çalışmıyor.Windows ayarlarından çıkış cihazını değiştirin.
O zaman garantiye yollayın. Mümkünse de iade edin.Çalışmıyor her şeyi denedim kulaklık geldiğinde 1 tane kablosu var geldiğinde çeviriciyle geliyor çevirici kullanmadan takıncı ses çok iyi ama mikrofonu kullanamıyorum çeviriciyi kullandığımda ses bozuluyor sağ tarafdan ses gelmiyor ve mikrofon gözüküyor ama çalışmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.