E efeuzn Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 Rampage Rm-k92 X-stack Siyah Usb 7.1 Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage marka bu kulaklık alınır mı? 600 TL bütçem var bunu buldum. İyi değil diyorsanız önereceğiniz bu bütçeye kulaklık var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
Rampage Rm-k92 X-stack Siyah Usb 7.1 Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage marka bu kulaklık alınır mı? 600 TL bütçem var bunu buldum. İyi değil diyorsanız önereceğiniz bu bütçeye kulaklık var mı?
Undeleteable Zeptopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ağustos 2023 #2 Alma, emin ol o butceye cok daha kalitelisi bulunur.
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 18 Ağustos 2023 #3 efeuzn dedi: Rampage Rm-k92 X-stack Siyah Usb 7.1 Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage marka bu kulaklık alınır mı? 600 TL bütçem var bunu buldum. İyi değil diyorsanız önereceğiniz bu bütçeye kulaklık var mı? Genişletmek için tıkla... Rampage markası almayın.
efeuzn dedi: Rampage Rm-k92 X-stack Siyah Usb 7.1 Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage marka bu kulaklık alınır mı? 600 TL bütçem var bunu buldum. İyi değil diyorsanız önereceğiniz bu bütçeye kulaklık var mı? Genişletmek için tıkla... Rampage markası almayın.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #4 efeuzn dedi: Rampage Rm-k92 X-stack Siyah Usb 7.1 Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage marka bu kulaklık alınır mı? 600 TL bütçem var bunu buldum. İyi değil diyorsanız önereceğiniz bu bütçeye kulaklık var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanan yakınım var ve gayet güzel ses veriyor. Fakat rampage/gamepower ürünlerinden uzun ömürlü kalite beklemek mümkün değil. 600Tl yazık etmeyin.
efeuzn dedi: Rampage Rm-k92 X-stack Siyah Usb 7.1 Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage marka bu kulaklık alınır mı? 600 TL bütçem var bunu buldum. İyi değil diyorsanız önereceğiniz bu bütçeye kulaklık var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanan yakınım var ve gayet güzel ses veriyor. Fakat rampage/gamepower ürünlerinden uzun ömürlü kalite beklemek mümkün değil. 600Tl yazık etmeyin.
E efeuzn Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #5 Önerebileceğiniz yok mu? Abu Thabit Koghony dedi: Kullanan yakınım var ve gayet güzel ses veriyor. Fakat rampage/gamepower ürünlerinden uzun ömürlü kalite beklemek mümkün değil. 600Tl yazık etmeyin. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
Önerebileceğiniz yok mu? Abu Thabit Koghony dedi: Kullanan yakınım var ve gayet güzel ses veriyor. Fakat rampage/gamepower ürünlerinden uzun ömürlü kalite beklemek mümkün değil. 600Tl yazık etmeyin. Genişletmek için tıkla...