Roiberic von Nische Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 409 Yer İstanbul 22 Temmuz 2021 #1 Rampage RM-X1 3,5mm jack girişli kulaklık Samsung Tab A T290 b model tablete uyumlu mudur? İnternetten araştırdım pek bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Rampage RM-X1 3,5mm jack girişli kulaklık Samsung Tab A T290 b model tablete uyumlu mudur? İnternetten araştırdım pek bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Söylemem Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 580 22 Temmuz 2021 #2 Çok kötü bir kulaklık. Muhtemelen uyumludur.
Mehmet Suat Decapat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 146 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #3 Ses gelir ama eğer çift jaklıysa mikrofonu kullanılamaz.
Roiberic von Nische Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 409 Yer İstanbul 22 Temmuz 2021 #4 Söylemem dedi: Çok kötü bir kulaklık. Muhtemelen uyumludur. Genişletmek için tıkla... Nesi kötü söylersen sevinirim. Bu arada telefona uyumlu diyorlar telefona uyumluysa tablete de kesin uyar diye bir şey var mı?
Söylemem dedi: Çok kötü bir kulaklık. Muhtemelen uyumludur. Genişletmek için tıkla... Nesi kötü söylersen sevinirim. Bu arada telefona uyumlu diyorlar telefona uyumluysa tablete de kesin uyar diye bir şey var mı?
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #5 Mehmet Suat dedi: Ses gelir ama eğer çift jaklıysa mikrofonu kullanılamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam tek jak diyor. Ve eğer almadıysanız bunu alın: Trust 22447 Lumen Kulaküstü Kulaklık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Trust 22447 Lumen Kulaküstü Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Mehmet Suat dedi: Ses gelir ama eğer çift jaklıysa mikrofonu kullanılamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam tek jak diyor. Ve eğer almadıysanız bunu alın: Trust 22447 Lumen Kulaküstü Kulaklık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Trust 22447 Lumen Kulaküstü Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com