Ben de ikisi arasında kararsız kalmıştım. Rampage Comfort'u seçtim en sonunda.
Görünüş olarak bence comfort çok daha iyi, ilk kullandığım zamanlarda biraz kafamı sıkıyor gibiydi ama sonradan alıştığımı söyleyebilirim. Kafam biraz küçüktür, uzun süreler PC başında kaldığım zamanlarda kulaklığı ilk çıkardığımda kafam gerçekten çok rahatlıyor. Sanırım biraz sıkan bir kulaklık, ayarlasanız da kafanız büyük ise sıkacağını düşünüyorum. Kulaklık hep kafada olduğunu hissettiriyor. Biraz ağır geldi bana.
Mikrofon olarak gayet güzel bir performansı var. Ses temiz gidiyor. Ayrıca mikrofonun kaldırılıp indirilmesi çok yararlı oluyor. Agita da bunu yapamazsın diye düşünüyorum.
Ses kalitesi bence gerçekten bayağı iyi ya da ben önceden kalitesiz bir kulaklık kullandığım için böyle düşünüyorum. Ekolayzer ayarı müzik dinlerken çok keyif veriyor bana.
Son olarak kablosundan bahsedeyim. Kablosunun gayet dayanıklı olduğunu düşünüyorum, üstelik mandallı olması inanılmaz derecede avantaj sağlıyor. Kablonun sürekli takılmasından nefret eden biriyseniz bu özellik sizin için çok avantajlı olur.
Sorunuz varsa cevaplayabilirim.