fflyn Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #1 Monitör Rampage RM365 Oyun indirirken bir bakayım dedim ne kadar kaldığına açtığımda bilgisayarın HDMI olduğunu gördüm DP kablosuna bakıyorum bir sorun yok gibi giriş çıkışlarida sorunsuz ama DisplayPort seçeneği kullanamıyorum.
Oyun indirirken bir bakayım dedim ne kadar kaldığına açtığımda bilgisayarın HDMI olduğunu gördüm DP kablosuna bakıyorum bir sorun yok gibi giriş çıkışlarida sorunsuz ama DisplayPort seçeneği kullanamıyorum.
Emekli Hitman Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 502 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #2 Monitörün tuşları ile girişi DP olarak değiştirin.
fflyn Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #3 Emekli Hitman dedi: Monitörün tuşları ile girişi DP olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmuyor. Arkadaşlar benimle aynı monitörü kullanıyorsanız Power tuşunu çekin ve 15 saniye bekleyip geri takın böyle çözebildim. Son düzenleme: 19 Kasım 2024
Emekli Hitman dedi: Monitörün tuşları ile girişi DP olarak değiştirin. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmuyor. Arkadaşlar benimle aynı monitörü kullanıyorsanız Power tuşunu çekin ve 15 saniye bekleyip geri takın böyle çözebildim.