Rampage rm K18 kulaklık almak istiyorum, sizce nasıl bir kulaklık?
Başka kulaklık öneriniz varsa önerilerinize açığım.
200 270 TL arası olursa iyi olur.
Tronsmart sono hiç bilmediğim bir marka olduğu için almayı pek düşünmüyorum kulaklık güzlel bir kulaklığa benziyor ama almam yani bir de tipini pek sevmeddim.
Ben kafa bandı istiyor birzda ışık hastasıyımdır o yüzden o tarz bir şey tavsiye edrmsinz.
Tronsmart Sono hiç bilmediğim bir marka olduğu için almayı pek düşünmüyorum kulaklık güzlel bir kulaklığa benziyor ama almam yani bir de tipini pek sevmeddim.
En ucuz GameNote H2029U RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2029U RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 822,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Merhabalar, konu açmıştım daha önce. Çok fazla bilgi olmadığından alıp deneyimlemem gerekti. Özetleyerek kulaklığı anlatmaya çalışacağım. Öncelikle bu kulaklığı tercih etme sebebim ucuza 7.1, ışıklı kulaklık almaktansa kaliteli bir Stereo almak istememdi. Ayrıca farklı cihazlarda da kullanmak...
Merhaba, sevgili Technopat üyeleri. Yaklaşık 2 haftadır kullandığım Tronsmart Sono adlı mikrofonlu kulaklığı elimden geldiğince anlatacağım ve tecrübelerimi paylaşacağım. Öncelikle şunu belirteyim; aslında bu fiyat bandında olan Snopy, Rampage, Gamepower veya James Donkey markalı bir kulaklık...