Rampage RMK-GX7'de "D" tuşu çalışmıyor

ates torres

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Yaklaşık 1 aydır Rampage RMX-GX7 klavyesini kullanıyorum. Bugün oyun oynarken D tuşu bir anda çalışmayı kesti. Klavyenin tuşlarını çıkardım fırça yardımıyla etrafını temizledim fakat bir işe yaramadı. Ek olarak tuştan çıkan ses klavyenin diğer tuşlarına kıyasla az. Klavyeye herhangi bir hasar da vermedim. Ne yapmamı önerirsiniz? (aşağıdaki görselde de gördüğünüz gibi bir tek D tuşu çalışmıyor anlamadığım bir şekilde)

image_2021-08-26_014759.png
image_2021-08-26_014759.png

Son düzenleme:
Ben Rampage RMX-GX9 kullanıyorum. Satın aldığımda kutusundan yedek Switch ve tuş çıkmıştı. Kutudan yedek Switch çıktıysa onu takabilirsin. Çıkmadıysa da internetten uygun Switch alıp değiştirebilirsin.

Ben Rampage RMX-GX9 kullanıyorum. Satın aldığımda kutusundan yedek Switch ve tuş çıkmıştı. Kutudan yedek Switch çıktıysa onu takabilirsin. Çıkmadıysa da internetten uygun Switch alıp değiştirebilirsin.

Faturasi elimde mevcut hala. Kutusu nerede bilemiyorum fakat sizce aldigim magazaya faturasiyla beraber goturursem yardimci olurlar mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı