ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 5 Eylül 2020 #1 Daha önce Rampage RMS-311 ses sistemini kullanan oldu mu ve performansı nasıl? Bu sistem müzik dinlemek için uygun mu? Ypksa sadece oyun için mi?
Daha önce Rampage RMS-311 ses sistemini kullanan oldu mu ve performansı nasıl? Bu sistem müzik dinlemek için uygun mu? Ypksa sadece oyun için mi?
8 87546 Megapat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 666 Makaleler 1 Çözümler 7 5 Eylül 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 5 Eylül 2020 #3 87546 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zaten izledim videoyu. Ya onu ya da Rampage RMS-G8 almayı düşünüyorum. Çok profesyonel bir şeye ihtiyacım yok zaten. Açıp müzik dinleyeceğim olay o. O yüzden RMS-G8 alacağım sanırım.
87546 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Zaten izledim videoyu. Ya onu ya da Rampage RMS-G8 almayı düşünüyorum. Çok profesyonel bir şeye ihtiyacım yok zaten. Açıp müzik dinleyeceğim olay o. O yüzden RMS-G8 alacağım sanırım.