Bir tane 1+1 hoparlör almayı düşünüyorum kullanım amacı genel diyelim oyunları kulaklıkla oynuyorum. Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim sizce hangisi?
Genelde bu tip konularda Rampage markasından uzak durun diyoruz. Bütçeniz yoksa Rampage kulaklığı alabilirsiniz. Bu tip markaların sadece kulaklık ve belirli klavyeleri alınabilir kasa ve PSU'larının kesinlikle alınmaması lazım.
Genelde bu tip konularda Rampage markasından uzak durun diyoruz. Bütçeniz yoksa Rampage kulaklığı alabilirsiniz. Bu tip markaların sadece kulaklık ve belirli klavyeleri alınabilir kasa ve PSU'larının kesinlikle alınmaması lazım.
Yazdıklarımı doğru dürüst okuyun burada laf kalabalığı yapmayın. Rampage kulaklık alınabilir yazmışım sizin yazdığınıza karşılık bu markayı niye kötülediğimizi yazdım. Rampage markasının belirli ürünleri kulaklık ve klavyeleri dışında PSU ve kasalarına bir kuruş verilmez biz genelde kasa ve PSU'ları üzerinden eleştiriyoruz bu firmaları anladın mı?
Yorumlarda pek sıkıntı yok memnuniyet oranları iyi fakat mikado en yüksekte biraz cızrtı yapıyormuş ama ayar yapınca düzelir deniliyor. Müzik konusunda hangisi daha başarılıdır sizce?
Yorumlarda pek sıkıntı yok memnuniyet oranları iyi fakat mikado en yüksekte biraz cızrtı yapıyormuş ama ayar yapınca düzelir deniliyor. Müzik konusunda hangisi daha başarılıdır sizce?