Rampage Sailor hava akışı nasıldır?

Samet07

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 5500 rtx 3060 12gb
Merhaba, Gencer.gaming'den hazır sistem aldım ve kasa Rampage-Sailor'du, kasanın PSU modelinin kötü olduğunu söylüyorlar ve değiştireceğim.
Fakat hava akışı nasıldır? Antalya'da yaşıyorum ve yazın sıcak oluyor sisteme sıcaklık zarar verir mi? Veya sıcaklık olur mu?
Hazır sistem aldığım için şu an bir değişiklik yapamıyorum fakat ileride kesinlikle değiştirmem gerekir mi? Ya da işlemciye fan almam gerekir mi?

Sistem ( kasa değişmiş ): DA-C2 / RYZEN 5 5500/ RTX 3060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI

Ekran kartı: Gigabyte Eagle 12 GB RTX 3060.

İşlemci: Ryzen 5 5500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın ön tarafında mesh yapı olduğunu düşünüyorum. Yakınan inceleme şansım olmadığı için bir şey diyemiyorum ama bu iş görür bir olay. Rampage PSU için sertifikası var diye kaliteli olduğu söylenebilir ama tek başına bu bir kalite göstergesi olamaz. Şahsen sistemi emanet etmem ve ileride güncellenmesi iyi olur.

Hoş keşke şu ürüne yönelseydiniz.

Bundan bahsediyorsanız, mesh ama önünde garip bir plastik var. Antalya'da yaşadığınızı hesaba katarsak bence kasa da alın. Çok pahalı değil.

70 TL fark ile 6 fanlı:

Bilindik bir marka isterseniz;

Bu da kalitelidir.

Kasanın ön tarafında mesh yapı olduğunu düşünüyorum. Yakınan inceleme şansım olmadığı için bir şey diyemiyorum ama bu iş görür bir olay. Rampage PSU için sertifikası var diye kaliteli olduğu söylenebilir ama tek başına bu bir kalite göstergesi olamaz. Şahsen sistemi emanet etmem ve ileride güncellenmesi iyi olur.

Hoş keşke şu ürüne yönelseydiniz.

hocam psu falan değiştiricem bu bana aynı fiyata geldi kısmen, iade etme gibi bir hakkımda yok şuanda kasa sıkıntı çıkartırmı? donanımarşivi'de kullanmıştı

Bundan bahsediyorsanız, mesh ama önünde garip bir plastik var. Antalya'da yaşadığınızı hesaba katarsak bence kasa da alın. Çok pahalı değil.

70 TL fark ile 6 fanlı:

Bilindik bir marka isterseniz;

Bu da kalitelidir.

Hocam sistemi aldım bile sadece ileride değiştirmem gerekirmi ya da herhangi bir sıkıntı çıkartır mı diye bilgi almak istedim

hocam psu falan değiştiricem bu bana aynı fiyata geldi kısmen, iade etme gibi bir hakkımda yok şuanda kasa sıkıntı çıkartırmı? donanımarşivi'de kullanmıştı

Hocam sistemi aldım bile sadece ileride değiştirmem gerekirmi ya da herhangi bir sıkıntı çıkartır mı diye bilgi almak istedim
Hocam PSU değiştirecekseniz, değiştirirken kasa da değiştirebilirsiniz diyorum. Rampage pek kaliteli değildir.

Önü mesh ama garip uzun plastikten dolayı çok iyi bir akış yoktur. Deep Cool falan da kullanıyor. Garip bir tasarım anlayışı.

Hocam PSU falan değiştireceğim bu bana aynı fiyata geldi kısmen, iade etme gibi bir hakkımda yok şu anda kasa sıkıntı çıkartır mı? Donanım Arşivi'de kullanmıştı

Ben size PSU, kasa tarafında da daha iyi olan bir ürünü göstermek istedim.

Standart bir kasa sonuçta. Deneyimlediğinizde sistemi aşırı ısındırmadığı sürece sorun yoktur.

Hocam PSU değiştirecekseniz, değiştirirken kasa da değiştirebilirsiniz diyorum. Rampage pek kaliteli değildir.

Önü mesh ama garip uzun plastikten dolayı çok iyi bir akış yoktur. Deep Cool falan da kullanıyor. Garip bir tasarım anlayışı.

Bunlara extra PSU almam gerekir mi? İçindeki PSU 3060 yeterli mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı