yigitozdks Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar kasam bu: RAMPAGE SAILOR 4x120mm Rainbow Fanlı 600W 80Plus BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE SAILOR 4x120mm Rainbow Fanlı 600W 80Plus BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Rampage PSU'yu değiştirmek için yeni PSU aldım. Aldığım da bu ve kutusunu daha açmadım. Eğer uyumluysa açıp monte edeceğim. MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu ikisi uyumlu mudur? PSU kasaya sığar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2023
Arkadaşlar kasam bu: RAMPAGE SAILOR 4x120mm Rainbow Fanlı 600W 80Plus BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAMPAGE SAILOR 4x120mm Rainbow Fanlı 600W 80Plus BRONZE MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Rampage PSU'yu değiştirmek için yeni PSU aldım. Aldığım da bu ve kutusunu daha açmadım. Eğer uyumluysa açıp monte edeceğim. MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu ikisi uyumlu mudur? PSU kasaya sığar mı?
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.225 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 11 Haziran 2023 #2 Uyumlu, uyar. Takar kullanırsın. Hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
KS KS yigitozdks Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #3 Hybrid Theory dedi: Uyumlu, uyar. Takar kullanırsın. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
Hybrid Theory dedi: Uyumlu, uyar. Takar kullanırsın. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler