SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 8 Eylül 2022 #1 Rampage scropy alacaktım ancak stoklar bitmiş. Benim istediğim kulaklık mikrofonu çıkarılabilir veya içeri sokulabilir olacak ve kafa tarafında lastikli değil de normal olacak çünkü lastik kafayı sıkıyor ve terletiyor.(sanal 7.1 olursa sevinirim)
Rampage scropy alacaktım ancak stoklar bitmiş. Benim istediğim kulaklık mikrofonu çıkarılabilir veya içeri sokulabilir olacak ve kafa tarafında lastikli değil de normal olacak çünkü lastik kafayı sıkıyor ve terletiyor.(sanal 7.1 olursa sevinirim)
Asa Mitaka Megapat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 546 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #2 Parantez içini okuyana kadar linkim hazırdı.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 8 Eylül 2022 #3 Asa Mitaka dedi: Parantez içini okuyana kadar linkim hazırdı. Genişletmek için tıkla... linki atar mısın
Asa Mitaka dedi: Parantez içini okuyana kadar linkim hazırdı. Genişletmek için tıkla... linki atar mısın
Asa Mitaka Megapat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 546 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #4 SemihDnz dedi: linki atar mısın Genişletmek için tıkla... Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği ve Taksit Avantajları. Şuanda kullanıyorum, mikrofon kalitesi ve konforu çok iyi. Pedleri kumaş pedlerden bile yumuşak. Dahili ses kartı olmadığı için anakartın çok çok kötüyse ses kartıyla kullanırsın.
SemihDnz dedi: linki atar mısın Genişletmek için tıkla... Gamenote H2002D Mikrofonlu Gaming Kulaklık En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği ve Taksit Avantajları. Şuanda kullanıyorum, mikrofon kalitesi ve konforu çok iyi. Pedleri kumaş pedlerden bile yumuşak. Dahili ses kartı olmadığı için anakartın çok çok kötüyse ses kartıyla kullanırsın.