Rampage Scout mu Rampage Orion Mu?

Bymax9

Kilopat
Bilgisayar için klavye almak istiyorum mekanik olsun ama özellikle red Switch istiyorum çok çatır çutur ses olmasın diye :) iki model arasında kaldım biri Rampage Scout diğeri ise Rampage Orion ikisi de güzel. Scout Bluetooth ve kablolu olarak kullanılabiliyor bu özellik çok hoşuma gitti aynı anda 3 cihaza bağlanabiliyor tasarımı falan on numara sadece tek eksi yanı benim için arka yükseltme ayaklarının olmaması? Neden koymazlar anlam veremedim. Beni düşündüren tek şey şu an bu. Orion ise daha uygun tasarımı gayet güzel. İki klavyede Jixian Red Switch ile kaliteli ve sorunsuz kullanım vaad ediyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Orion: 319 TL Red switch
Socut: 450 TL Red Switch

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar için klavye almak istiyorum mekanik olsun ama özellikle red Switch istiyorum çok çatır çutur ses olmasın diye :) iki model arasında kaldım biri Rampage Scout diğeri ise Rampage Orion ikisi de güzel. Scout Bluetooth ve kablolu olarak kullanılabiliyor bu özellik çok hoşuma gitti aynı anda 3 cihaza bağlanabiliyor tasarımı falan on numara sadece tek eksi yanı benim için arka yükseltme ayaklarının olmaması? Neden koymazlar anlam veremedim. Beni düşündüren tek şey şu an bu. Orion ise daha uygun tasarımı gayet güzel. İki klavyede Jixian Red Switch ile kaliteli ve sorunsuz kullanım vaad ediyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Orion: 319 TL Red switch
Socut: 450 TL Red Switch
Neden 450 TL gibi bütçeniz varken Rampage gibi, merdiven altı bir markayı tercih ediyorsunuz ?

Corsair Gaming K68 Red LED Cherry MX Red Türkçe Gaming Mekanik Klavye | ITOPYA
Bu klavyeyi almanızı öneririm, pişman olan birisini daha görmedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı