Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese hayırlı günler bundan yaklaşık 3 4 ay önce bir Gamepad(Rampage SG-R218) almıştım. Sol analog gün geçtikçe gıcırdamaya başladı. Şimdi çok kötü bir hâlde, takılmaya başladı. İçini açmaya çalıştım ama tüm vidaları çıkarmama rağmen açamadım, oyunlar hiç oynanmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Rampage ürünleri çok kalitesizdir. Çok çabuk bozulurlar, malzeme kalitesi kötüdür ve garanti/satış sonrası hizmet bakımından hiçbir şey sunmaz. Sosyal'de Rampage ürünü alıp sorun yaşayan bir ton insan var.
Doğru söylüyorsunuz gerçekten sıkıntı yaşayan çok, bu tıp sorun yaşayanlara baktığımızda genellikle yağ kullanıyorlar gıcırdamayı kesmek için böyle yapsam biraz olsa kesilir mi sizce ya da bu gıcırdamayı yapan parça ne? Içinde silikon vb. bir şey mi var.
5 senedir Rampage SG-R601 kullanıyorum. Çok rahat. Fifa 16 17 18 19 oynadım hatta şuan Fifa 20 de oynuyorum analog falan rahat kayıyor. Keşke garantiye verseydiniz. Vidalar açılınca garanti gidiyor diye biliyorum.