nummanco Femtopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #1 Rampage SNOPY RAMPAGE SG-R601 PS3/PC MAVİ USB 1.8M GAMEPAD Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Rampage SNOPY RAMPAGE SG-R601 PS3/PC MAVİ USB 1.8M GAMEPAD yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu almayı düşünüyorum, taktığım gibi çalışır mı ve bütün oyunları destekler mi?
Rampage SNOPY RAMPAGE SG-R601 PS3/PC MAVİ USB 1.8M GAMEPAD Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Rampage SNOPY RAMPAGE SG-R601 PS3/PC MAVİ USB 1.8M GAMEPAD yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu almayı düşünüyorum, taktığım gibi çalışır mı ve bütün oyunları destekler mi?
batuhan_n Decipat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 15 Kasım 2020 #2 nummanco dedi: Rampage SNOPY RAMPAGE SG-R601 PS3/PC MAVİ USB 1.8M GAMEPAD Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Rampage SNOPY RAMPAGE SG-R601 PS3/PC MAVİ USB 1.8M GAMEPAD yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu almayı düşünüyorum, taktığım gibi çalışır mı ve bütün oyunları destekler mi? Genişletmek için tıkla... Çalışır diye düşünüyorum ama kol uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum. İsterseniz öneride bulunabiliriz bütçeniz nedir?
nummanco dedi: Rampage SNOPY RAMPAGE SG-R601 PS3/PC MAVİ USB 1.8M GAMEPAD Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Rampage SNOPY RAMPAGE SG-R601 PS3/PC MAVİ USB 1.8M GAMEPAD yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunu almayı düşünüyorum, taktığım gibi çalışır mı ve bütün oyunları destekler mi? Genişletmek için tıkla... Çalışır diye düşünüyorum ama kol uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum. İsterseniz öneride bulunabiliriz bütçeniz nedir?
nummanco Femtopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #3 batuhan_n dedi: Çalışır diye düşünüyorum ama kol uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum. İsterseniz öneride bulunabiliriz bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 60-80 arası maksimum.
batuhan_n dedi: Çalışır diye düşünüyorum ama kol uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum. İsterseniz öneride bulunabiliriz bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 60-80 arası maksimum.