O OnlyTogi Centipat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 2 23 Kasım 2019 #1 Selamlar. Bugün Vatan Bilgisayar'dan üstte yazdığım ürünü aldım, driverlerını yükledim. Bir arayüz programı var, orada çalışıyor ürün ancak oyun içinde çalışmıyor. Bilgisi olan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2019
Selamlar. Bugün Vatan Bilgisayar'dan üstte yazdığım ürünü aldım, driverlerını yükledim. Bir arayüz programı var, orada çalışıyor ürün ancak oyun içinde çalışmıyor. Bilgisi olan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler
Tolga Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 17 Çözümler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #2 Hangi oyunlarda çalıştırmayı deniyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS O OnlyTogi Centipat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 2 23 Kasım 2019 #3 Tolga Samet dedi: Hangi oyunlarda çalıştırmayı deniyorsun? Genişletmek için tıkla... Star Wars Jedi Fallen Order ve Minecraftta denedim ama nafile Artı 0 Eksi
Tolga Samet dedi: Hangi oyunlarda çalıştırmayı deniyorsun? Genişletmek için tıkla... Star Wars Jedi Fallen Order ve Minecraftta denedim ama nafile