Rampage SG-R601 kolu çalışmıyor

erenkadirturkes

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kolu daha dün aldım, Steam dışında hiçbir yerde çalışmıyor, driverlarından hangisini nasıl kurmam gerek, X360C açınca kol takılıyken uygulama kapanmasını nasıl çözebilirim, yardım eder misiniz?

XOutput indirip tuşları atayın. Yapamazsanız yardımcı olurum. Keşke az daha para verip F310 alsaymışsınız.

Vallahi bende o Rampage belasını almıştım arkadaş zoruyla. Sağ analog yarım yamalak çalışıyor giden 460 lira oldu. Diğer aksamları çalışıyor da hissiyat çok kötü. 1 Nisanda adamakıllı 8BitDo Ultimate aldım, o belayı da 150 200'e satarım hayrına artık. Bir sürü 3.parti yazılım denedim hiç stabil çalışmıyor en son tek FC24 oynadığım vakitte Steam'a Steam dışı oyun ekle kısmından Eapp'ı eklemiştim ondan sonra ayarlara girip kontrolcüler kısmından 2 tane ayarı aktif ettim. Sonra da kontrolcü düzenle kısmından istediğim tuşlara atadım. Biraz oynanıyordu ama mesela hem koşup hem sağ sol yapıp hem de çalım yapılmıyor. Kol o kadarı desteklemiyordu bile ayarlarda açman gerekenleri görselle bıraktım.

1712689783776.png

Dosya Ekleri

• 1712689888522.png
    1712689888522.png
    13,2 KB · Görüntüleme: 62
Vallahi bende o Rampage belasını almıştım arkadaş zoruyla. Sağ analog yarım yamalak çalışıyor giden 460 lira oldu. Diğer aksamları çalışıyor da hissiyat çok kötü. 1 Nisanda adamakıllı 8BitDo Ultimate aldım, o belayı da 150 200'e satarım hayrına artık. Bir sürü 3.parti yazılım denedim hiç stabil çalışmıyor en son tek FC24 oynadığım vakitte Steam'a Steam dışı oyun ekle kısmından Eapp'ı eklemiştim ondan sonra ayarlara girip kontrolcüler kısmından 2 tane ayarı aktif ettim. Sonra da kontrolcü düzenle kısmından istediğim tuşlara atadım. Biraz oynanıyordu ama mesela hem koşup hem sağ sol yapıp hem de çalım yapılmıyor. Kol o kadarı desteklemiyordu bile ayarlarda açman gerekenleri görselle bıraktım.

Eki Görüntüle 2164152

Aynı ayarı Fortnite oynamak için Epic Games üzerine yaptım, oldu, ama Fortnite oynarken yukarı aşağı bakamıyorum kontrol olarak, bunu nasıl hallederim?

Aynı ayarı Fortnite oynamak için Epic Games üzerine yaptım, oldu, ama Fortnite oynarken yukarı aşağı bakamıyorum kontrol olarak, bunu nasıl hallederim?

Büyük ihtimal halledilecek bir ayarı yoktur bende de FC24 de sağ analog çalışmıyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
merhaba bu videoda yer alan uygulamayı kurun düzelecek.
Dosya: Universal Joystick Driver - Speedlink.rar

Güncelleme:
Merhaba dostlar bugün bir şey farkettim sizinle de paylaşmak istedim.
Firmanın verdiği driverlar ve üstte önerdiğim program daha sonra hataya ve ve epic games oyunlarımın açılmamasına neden oldu.
Özellikle fifa 2024 açılır gibi yapıp fake atıyordu.
Durumu toparlayana kadar bayağı sıkıntı yaşadım sizde aynı duruma düşmeyin diye en azından şu an işe yarayan bir çözüm önereceğim, umarım daha sonra bu da sorun çıkarmaz ama çıkarsa bile bu denli hatalara neden olabilecek hiçbir problem yok.
Yaptığım işlemlere gelince önce internetten "geek" adında bir program indirdim bu program bir program kaldırma yani uninstaller programı program ekle kaldırdan farkı kalıntıları da temizleyip daha temiz kaldırması.
Sonra gidip grafik sürücüsünü kaldırdım bende nvidia idi "aygıt yönetisinden" bulup kaldırdım.
sonra "geek" programına dönüp grafik kartına ait programları,
epic games ve firmanın verdiği programlar dahil olmak üzere yukarıda verdiğim programı kaldırdım ve kalıntılarını temizledim.
Program zaten kaldırdıktan sonra kalıntıları gösteriyor ayrıca aramayın.
Programı yeniden başlatıp önce grafik kartı sürücüsünü sonra epic games i indirdim.
Böylece eski haline dönmüş oldum.
Daha sonra başlat + r tuşuna basarak çalıştırı açtım ve "joy.cpl" yazarak tamam dedim.
Böyle https://prnt-sc/xm6Ztx5I8cKU bir ekran geldi. (Oyun Kumandaları yazan)
Üstteki linkin çalışması için - silin . koyun.
Özellikler dediğinizde de ikinci ekran geliyor.
Kolu takıp denedim çalışıyor mu diye bakarken ortadaki büyük yuvarlak yani analog tuşuna basınca baktım ki hepsi çalışıyor.
Evet şaka gibi tüm sürücüleri kaldırınca kol çalışıyor :)
Fifaya girdim baktım çalışıyor :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı