Y Yetkin Göner Hectopat Katılım 4 Nisan 2017 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #1 Bu Gamepad'i kullanan var mı? PC oyunlarıyla uyumluluğu nasıldır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2020
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 3 Haziran 2020 #2 Birebir aynısının Snopy modeli var bende, 2 günde yön tuşları sıkıntı çıkarttı. Basmıyor, bassa algılamıyor. İçe gömülüyor. Verdiğin para garanti boşa gidiyor kısacası. Ayrıca rahatlığı da 10 üzerinden 1. Parmak ağrıtıyor. Buyurun birebir aynısı: Snopy: Snopy Sg-301 Usb 1.8m Joypad- (mavi) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Rampage: https://www.hepsiburada.com/rampage...-joypad-tkz-kirmizi-micro-usb-pm-HB00000KVOAI Kısacası önermiyorum.
Birebir aynısının Snopy modeli var bende, 2 günde yön tuşları sıkıntı çıkarttı. Basmıyor, bassa algılamıyor. İçe gömülüyor. Verdiğin para garanti boşa gidiyor kısacası. Ayrıca rahatlığı da 10 üzerinden 1. Parmak ağrıtıyor. Buyurun birebir aynısı: Snopy: Snopy Sg-301 Usb 1.8m Joypad- (mavi) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Rampage: https://www.hepsiburada.com/rampage...-joypad-tkz-kirmizi-micro-usb-pm-HB00000KVOAI Kısacası önermiyorum.
Y Yetkin Göner Hectopat Katılım 4 Nisan 2017 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #3 Logitech almayı düşünüyorum. Fiyat uçmuş. 370 TL gibi fiyatlarda.
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.043 Çözümler 5 5 Haziran 2020 #4 Ben de bakınıyorum uyguna bunu buldum ama elimde kalmasından korkuyorum. Logitech alacaktım cidden çok pahalanmış.
Ben de bakınıyorum uyguna bunu buldum ama elimde kalmasından korkuyorum. Logitech alacaktım cidden çok pahalanmış.
Y Yetkin Göner Hectopat Katılım 4 Nisan 2017 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #5 kassandra13 dedi: Ben de bakınıyorum uyguna bunu buldum ama elimde kalmasından korkuyorum. Logitech alacaktım cidden çok pahalanmış. Genişletmek için tıkla... MSI Gamepad'ları var onlara bak. Snopy'in en kaliteli kablolu Gamepad'ını aldım tuşları takılıyor LED'li.
kassandra13 dedi: Ben de bakınıyorum uyguna bunu buldum ama elimde kalmasından korkuyorum. Logitech alacaktım cidden çok pahalanmış. Genişletmek için tıkla... MSI Gamepad'ları var onlara bak. Snopy'in en kaliteli kablolu Gamepad'ını aldım tuşları takılıyor LED'li.
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.043 Çözümler 5 6 Haziran 2020 #6 Tüm oyunlarda çalışıyor mu? Forza, NBA falan?
Y Yetkin Göner Hectopat Katılım 4 Nisan 2017 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #7 X360 Controller indir coğu oyunda tüm Gamepad'ler neredeyse calışıyor.