solmes Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 30 28 Ağustos 2024 #1 Rampage SG-R601 bilgisayarıma taktığımda hiçbir oyunda algılamıyor ama kolda veya USB de herhangi bir sıkıntı yok.
Rampage SG-R601 bilgisayarıma taktığımda hiçbir oyunda algılamıyor ama kolda veya USB de herhangi bir sıkıntı yok.
Çözüm Cheese Wizzard 28 Ağustos 2024 Aynı gamepad var, algılamaması normal bu siteden download for all Gamesi indir, ardından tuşlara göre ayarlama yap, artık hepsi algılar.
Aynı gamepad var, algılamaması normal bu siteden download for all Gamesi indir, ardından tuşlara göre ayarlama yap, artık hepsi algılar.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Aynı gamepad var, algılamaması normal bu siteden download for all Gamesi indir, ardından tuşlara göre ayarlama yap, artık hepsi algılar. Artı 0 Eksi Çözüm
Aynı gamepad var, algılamaması normal bu siteden download for all Gamesi indir, ardından tuşlara göre ayarlama yap, artık hepsi algılar.
KS KS solmes Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 30 28 Ağustos 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Aynı gamepad var, algılamaması normal bu siteden download for all Game'si indir, ardından tuşlara göre ayarlama yap, artık hepsi algılar. Genişletmek için tıkla... Hala aynı yaptım tüm her şeyi gene algılamıyor. Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: Aynı gamepad var, algılamaması normal bu siteden download for all Game'si indir, ardından tuşlara göre ayarlama yap, artık hepsi algılar. Genişletmek için tıkla... Hala aynı yaptım tüm her şeyi gene algılamıyor.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 solmes dedi: Hala aynı yaptım tüm her şeyi gene algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısın X360CE'nin? Artı 0 Eksi
solmes dedi: Hala aynı yaptım tüm her şeyi gene algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atar mısın X360CE'nin?
KS KS solmes Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 30 28 Ağustos 2024 #5 Cheese Wizzard dedi: Ekran görüntüsü atar mısın X360CE'nin? Genişletmek için tıkla... Buyurun. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-28 165019.png 168,4 KB · Görüntüleme: 29 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #6 solmes dedi: Buyurun Genişletmek için tıkla... Sağ üstte 1 issue yazıyor, oraya bakın, muhtemelen sizden driver indirmenizi isteyecek. Artı 0 Eksi
solmes dedi: Buyurun Genişletmek için tıkla... Sağ üstte 1 issue yazıyor, oraya bakın, muhtemelen sizden driver indirmenizi isteyecek.
KS KS solmes Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 30 28 Ağustos 2024 #7 Cheese Wizzard dedi: Sağ üstte 1 issue yazıyor, oraya bakın, muhtemelen sizden driver indirmenizi isteyecek. Genişletmek için tıkla... Deneyim hocam. Bir de bir şey soracağım ben oyun oynamadan önce bu uygulamayı acmam gerekli mi? Cheese Wizzard dedi: Sağ üstte 1 issue yazıyor, oraya bakın, muhtemelen sizden driver indirmenizi isteyecek. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Cheese Wizzard dedi: Sağ üstte 1 issue yazıyor, oraya bakın, muhtemelen sizden driver indirmenizi isteyecek. Genişletmek için tıkla... Deneyim hocam. Bir de bir şey soracağım ben oyun oynamadan önce bu uygulamayı acmam gerekli mi? Cheese Wizzard dedi: Sağ üstte 1 issue yazıyor, oraya bakın, muhtemelen sizden driver indirmenizi isteyecek. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam çok teşekkür ederim.