Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 515 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #1 Rampage SG-R602 driver kurulum RAR'ını açtığımda içinden bir sürü dosya çıkıyor. Hangisini kurmalıyım?
Rampage SG-R602 driver kurulum RAR'ını açtığımda içinden bir sürü dosya çıkıyor. Hangisini kurmalıyım?
PORTAKAL_SS Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 522 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Bursa 27 Şubat 2023 #2 Biraz geç olmuş olabilir ama kolu aldığınızda gelen kutuda CD oluyor onunla kurabilirsin. Veya buradan indirebilirsin.
Biraz geç olmuş olabilir ama kolu aldığınızda gelen kutuda CD oluyor onunla kurabilirsin. Veya buradan indirebilirsin.
Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 515 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #3 PORTAKAL_SS dedi: Biraz geç olmuş olabilir ama kolu aldığınızda gelen kutuda CD oluyor onunla kurabilirsin. Veya buradan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kankam İndiriyorum onluk sıkıntı yok ama kurulum şeyinin içinden bir sürü dosya çıkıyor hangisini kuracağımı bilmiyorum.
PORTAKAL_SS dedi: Biraz geç olmuş olabilir ama kolu aldığınızda gelen kutuda CD oluyor onunla kurabilirsin. Veya buradan indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kankam İndiriyorum onluk sıkıntı yok ama kurulum şeyinin içinden bir sürü dosya çıkıyor hangisini kuracağımı bilmiyorum.
PORTAKAL_SS Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 522 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Bursa 1 Mart 2023 #4 Hepsini. Eğer titreşime gerek yok dersen xoutput ile kullan.