Rampage SG-R602 konsol tuşları yanlış algılıyor

Bora21

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Açıkca anlatıyorum Rampage SG-R602 konsolunu kullanıyorum. Bilgisayara kablolu takıyorum ama tuşları farklı algılıyor.
Pese giriyorum şut tuşum kare diyelim kareye basınca ara pası atıyor. Üçgen normalde bende ara pası üçgene basınca şut atıyor tarzı şeyler. XOutput ındırdım X360 her seyı ındırıp denedım neredeyse bir cozum bulamadım. Yardım edersenız sevinirm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke onu alacağınıza kablosuz çakma bir dualshock alsaydınız en azından böyle sorunlarla karışlamazdınız bu modellerde kronik sorunlar çözümü basit ters algıyan tuşlara göre ayarlicaksınız X basınca pas atıyorsa sen Y Basınca atmasını istiyorsan o şekilde ayarlicaksın yani ters tuşları deneyip ters ayarlayıp düz kullanıcaksın.

Keşke onu alacağınıza kablosuz çakma bir DualShock alsaydınız en azından böyle sorunlarla karışlamazdınız bu modellerde kronik sorunlar çözümü basit ters algıyan tuşlara göre ayarlacaksınız X basınca pas atıyorsa sen y basınca atmasını istiyorsan o şekilde ayarlacaksın yani ters tuşları deneyip ters ayarlayıp düz kullanıcaksın.
Tamamdır sağ ol sımdı deneyeceğim olmazsa yazarım.

Keşke onu alacağınıza kablosuz çakma bir DualShock alsaydınız en azından böyle sorunlarla karışlamazdınız bu modellerde kronik sorunlar çözümü basit ters algıyan tuşlara göre ayarlacaksınız X basınca pas atıyorsa sen y basınca atmasını istiyorsan o şekilde ayarlacaksın yani ters tuşları deneyip ters ayarlayıp düz kullanıcaksın.
Kanka tam anlamadım dediğini daha açık anlatabilir misin rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı