Roger_Ted Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 Rampage SG-RPS4 gamepad kullanıyorum kablolu bilgisayara bağlayınca USB kulaklıktan ses gelmiyor. DS4Windows kullanıyorum.
Rampage SG-RPS4 gamepad kullanıyorum kablolu bilgisayara bağlayınca USB kulaklıktan ses gelmiyor. DS4Windows kullanıyorum.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #2 Roger_Ted dedi: Rampage SG-RPS4 gamepad kullanıyorum kablolu bilgisayara bağlayınca USB kulaklıktan ses gelmiyor. DS4Windows kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ses ayarlarına girin, ses çıkışı olarak hoparlörünüzü veya kulaklığınızı seçin. Artı 0 Eksi
Roger_Ted dedi: Rampage SG-RPS4 gamepad kullanıyorum kablolu bilgisayara bağlayınca USB kulaklıktan ses gelmiyor. DS4Windows kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ses ayarlarına girin, ses çıkışı olarak hoparlörünüzü veya kulaklığınızı seçin.