Rampage Shake kasa fan ve radyatör nasıl takılmalı?

Leozihm

Hectopat
Daha fazla  
Rampage shake kasam var dün üstüne 2 adet fan taktırdım ekstra ama onları matkapla delik açıp ekran kartının altına almayı planlıyorum. Üste de PF240 sıvı soğutma alacağım hava akışı iyi olur mu bir şekilde? Kırmızı kısma RAMPAGE 6C-120 1x120mm DOUBLE RING 6 RENK LEDLİ FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu fanlardan gelecek yuvası olmadıgından matkapla ufak delik açıp yaptıracağım mavi yere de SILVERSTON Pf240 Sst-pf240-argb Sıvı Soğutmalı 240mm Rgb Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu taktıracağım. Sizce hava akışı iyi olur mu bu şekilde yoksa yanlış karar mı?

Dosya Ekleri

• InkedOpera Anlık Görüntü_2021-08-31_094925_www.vatanbilgisayar.com_LI.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Yuva yoksa fanları takmanın amacı yok. Izgara olmadan hava akışı olmaz. Kasanın ön tarafı boşsa oraya takabilirsin ya da radyatörü tost yapabilirsin. Etkili soğur.

Yuva yoksa fanları takmanın amacı yok. Izgara olmadan hava akışı olmaz. Kasanın ön tarafı boşsa oraya takabilirsin ya da radyatörü tost yapabilirsin. Etkili soğur.

Önde 3 tane var ama ekran kartını soğutmak amacım alta koysam kartı soğutmaz mı? Ve radyatör tost ne demek?

Alta koymanın hiçbir anlamı olmaz. Radyatörü fanların arasına koy demek, daha hızlı soğutma sağlar.

Ekran kartına akış sağlamak için ne yapabilirim bir üstteki fanları nereye alayım orayı tam anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…