Rampage Sıvı Soğutma Çok Mu Kötü?

Quarinal

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba 2 ay önce bir bilgisayar aldım. Açıkçası çok da araştırma yapmadım alırken. İslemcim Ryzen 5 1600x. Rampage Moon Chill-240 sıvı soğutma da var. Biraz forumlarda araştırma yaptım ve çoğu yerde çok kötü olduğu ve alınmaması gerektiği yazıyor. Neden böyle deniyor acaba? Ayrıca kullananlardan birisi hiç de öyle olmadığını çok iyi olduğunu hatta GTA 5'de 30 derecenin üzerine çok çıkmadığını söylüyor. Açıkçası benim işlemcim bu kadar da serin çalışmıyor ama bir sıkıntı da oluşturmuyor sıcaklık konusunda. Şuan gayet memnunum ama bu yorumlar kafamı karıştırdı. Sizce bu sıvı soğutma gerçekten çok mu kötü? Kötüyse nesi kötü? Şimdiden mesajlarınız için teşekkür ederim.

30 derecenin üstüne çıkmıyor diyen arkadaş kim? Tabii ki aldığın ürün bir anda bozulmaz. Böyle bir şey olsa, zaten satışa konulmaz. Marka kalitesi olarak Rampage kötü. Sıvı soğutma bilgisayar için önemli bir bileşen. Bu gibi durumlar da, Cool Master, Corsair ve benzeri markaları tercih etmelisin. İleride pompa arızası gibi problemler yaratabilir. Ama bu tabii ki biraz senin şansına bağlı.

Bazı forumlarda yok hortumları çok kötü bir süre sonra sıvı kasanın içine dökülüp tüm parçalara zarar verecek gibi yorumlar okudum da onlar biraz korkuttu açıkçası. GTA 5 de 30 derecenin üstünü görmedim diyen elemana ben de hiç inanmadım zaten

Rampage aslında ekipman olarak paranız kısıtlıysa sizi çok üzmez. Ama böyle önemli bileşenlerde hiç mi hiç tercih etmeyin. Kasadır sıvı soğutmadır sıkıntı çıkardığında sizi üzebilir. Almışsınız artık, satabilirseniz satın satamazsanız üstüne bir soğuk su için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…