utkucqn Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 Bütçem 900TL bandında bu ikisinden birini alacağım, sizce hangisi? ekleme ajazz aj159pro yuda düşünüyorum Son düzenleme: 5 Şubat 2025
Bütçem 900TL bandında bu ikisinden birini alacağım, sizce hangisi? ekleme ajazz aj159pro yuda düşünüyorum
utkucqn Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #3 silocankino dedi: Kesinlikle Rampage değil. Genişletmek için tıkla... https://www.temu.com/tr/ajazz-aj159...il&refer_page_sn=14021&_x_sessn_id=vfsen1f98z bu nasıl
silocankino dedi: Kesinlikle Rampage değil. Genişletmek için tıkla... https://www.temu.com/tr/ajazz-aj159...il&refer_page_sn=14021&_x_sessn_id=vfsen1f98z bu nasıl
DiyarTq Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #4 utkucqn dedi: Bütçem 800TL bandında bu ikisinden birini alacağım, sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... 2.sinden birini alacaksan Attack Shark R1 al.
utkucqn dedi: Bütçem 800TL bandında bu ikisinden birini alacağım, sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... 2.sinden birini alacaksan Attack Shark R1 al.
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 5 Şubat 2025 #5 utkucqn dedi: Bütçem 900TL bandında bu ikisinden birini alacağım, sizce hangisi? Ekleme Ajazz AJ159PRO yuda düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Rampage alınmaz hemen bozuluyor ürünleri ben tek kulaklığı kullanıyorum Rampage işimi görüyor mikrofon kullanmadığım için.
utkucqn dedi: Bütçem 900TL bandında bu ikisinden birini alacağım, sizce hangisi? Ekleme Ajazz AJ159PRO yuda düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Rampage alınmaz hemen bozuluyor ürünleri ben tek kulaklığı kullanıyorum Rampage işimi görüyor mikrofon kullanmadığım için.
DiyarTq Centipat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #6 803894 dedi: Rampage alınmaz hemen bozuluyor ürünleri ben tek kulaklığı kullanıyorum Rampage işimi görüyor mikrofon kullanmadığım için. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu cidden 10 yaş geriye götürüyor insanı.
803894 dedi: Rampage alınmaz hemen bozuluyor ürünleri ben tek kulaklığı kullanıyorum Rampage işimi görüyor mikrofon kullanmadığım için. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu cidden 10 yaş geriye götürüyor insanı.
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 5 Şubat 2025 #7 DiyarTq dedi: Mikrofonu cidden 10 yaş geriye götürüyor insanı. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum işte mikrofonla işim olsaydi almazdım tek film izlerken işime yarıyor yoksa oyun konuşma için yaramaz.
DiyarTq dedi: Mikrofonu cidden 10 yaş geriye götürüyor insanı. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum işte mikrofonla işim olsaydi almazdım tek film izlerken işime yarıyor yoksa oyun konuşma için yaramaz.
Albatro Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 255 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2025 #8 utkucqn dedi: Bütçem 900TL bandında bu ikisinden birini alacağım, sizce hangisi? ekleme ajazz aj159pro yuda düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Ajazz 159 pro kullanıyorum kaliteli mause fakat ağır mausedan geçersen alışman biraz zor oluyor çok hafif hiçbirşey tutuyorsun gibi
utkucqn dedi: Bütçem 900TL bandında bu ikisinden birini alacağım, sizce hangisi? ekleme ajazz aj159pro yuda düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Ajazz 159 pro kullanıyorum kaliteli mause fakat ağır mausedan geçersen alışman biraz zor oluyor çok hafif hiçbirşey tutuyorsun gibi
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.128 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2025 #9 utkucqn dedi: Bütçem 900TL bandında bu ikisinden birini alacağım, sizce hangisi? Ekleme Ajazz AJ159PRO yuda düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ramage Attack Shark ve Ajazz fareleri alınmaz. Az daha ekleyince kaç lira bakiyen oluyor onu söyle yardımcı olurum.
utkucqn dedi: Bütçem 900TL bandında bu ikisinden birini alacağım, sizce hangisi? Ekleme Ajazz AJ159PRO yuda düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ramage Attack Shark ve Ajazz fareleri alınmaz. Az daha ekleyince kaç lira bakiyen oluyor onu söyle yardımcı olurum.
utkucqn Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #10 egemebb dedi: Ramage Attack Shark ve Ajazz fareleri alınmaz. Az daha ekleyince kaç lira bakiyen oluyor onu söyle yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... 1K maksimum geçmiyor beyaz renk olsun istiyorum
egemebb dedi: Ramage Attack Shark ve Ajazz fareleri alınmaz. Az daha ekleyince kaç lira bakiyen oluyor onu söyle yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... 1K maksimum geçmiyor beyaz renk olsun istiyorum