EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 31 Mart 2021 #11 sashafps dedi: Bir ara bunlara da bakmıştım, ne farkları var hocam? Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... G102 ve G203 aynı ancak sonundaki Prodigy ve Lightsync'ye dikkat etmek gerekiyor. Prodigy eski modeli bende kullanıyorum sıkıntısı yok ancak sounları var diyorlar siz Lightsync modeli tercih edin.
sashafps dedi: Bir ara bunlara da bakmıştım, ne farkları var hocam? Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... G102 ve G203 aynı ancak sonundaki Prodigy ve Lightsync'ye dikkat etmek gerekiyor. Prodigy eski modeli bende kullanıyorum sıkıntısı yok ancak sounları var diyorlar siz Lightsync modeli tercih edin.
sashafps Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #12 TÇB dedi: RBG'si daha iyi ve çift tıklama sorunu düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostlarım, fk1+ varken farklı ve düşük mouse'lara geçmek mantıksız mıdır?
TÇB dedi: RBG'si daha iyi ve çift tıklama sorunu düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostlarım, fk1+ varken farklı ve düşük mouse'lara geçmek mantıksız mıdır?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 31 Mart 2021 #13 sashafps dedi: Teşekkür ederim dostlarım, fk1+ varken farklı ve düşük mouse'lara geçmek mantıksız mıdır? Genişletmek için tıkla... Şu anki fare eline uymuyorsa geçebilirsin. Bütçe? Elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz (claw, palm, fingertip) nedir?
sashafps dedi: Teşekkür ederim dostlarım, fk1+ varken farklı ve düşük mouse'lara geçmek mantıksız mıdır? Genişletmek için tıkla... Şu anki fare eline uymuyorsa geçebilirsin. Bütçe? Elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz (claw, palm, fingertip) nedir?
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 31 Mart 2021 #14 sashafps dedi: Teşekkür ederim dostlarım, FK1+ varken farklı ve düşük Mouse'lara geçmek mantıksız mıdır? Genişletmek için tıkla... Elinize uymuyorsa değişi bence çok rahatsız eder.
sashafps dedi: Teşekkür ederim dostlarım, FK1+ varken farklı ve düşük Mouse'lara geçmek mantıksız mıdır? Genişletmek için tıkla... Elinize uymuyorsa değişi bence çok rahatsız eder.
sashafps Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #15 TÇB dedi: Şu anki fare eline uymuyorsa geçebilirsin. Bütçe? Elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz (claw, palm, fingertip) nedir? Genişletmek için tıkla... claw hocam pençe şeklinde , fakat fk1+ 1-2 tık büyük geliyor gibi hissediyorum
TÇB dedi: Şu anki fare eline uymuyorsa geçebilirsin. Bütçe? Elinizin uzunluğu ve tutuş şekliniz (claw, palm, fingertip) nedir? Genişletmek için tıkla... claw hocam pençe şeklinde , fakat fk1+ 1-2 tık büyük geliyor gibi hissediyorum
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 31 Mart 2021 #16 ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse | ITOPYA ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING M5 ITOPYA'da. www.itopya.com Corsair CH-930C011-EU Katar Pro Gaming Mouse, Ultra Hafif, 12.400 DPI Optik Sensör, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Corsair CH-930C011-EU Katar Pro Gaming Mouse, Ultra Hafif, 12.400 DPI Optik Sensör, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse | ITOPYA ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING M5 ITOPYA'da. www.itopya.com Corsair CH-930C011-EU Katar Pro Gaming Mouse, Ultra Hafif, 12.400 DPI Optik Sensör, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Corsair CH-930C011-EU Katar Pro Gaming Mouse, Ultra Hafif, 12.400 DPI Optik Sensör, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
EnderTR52 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 3.105 Makaleler 2 31 Mart 2021 #17 sashafps dedi: Claw hocam pençe şeklinde , fakat FK1+ 1-2 tık büyük geliyor gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla... G102 claw için uygun bende claw tutuyorum. RGB önemli ise G102 alabilirsiniz ancak bunun dışında Katar Pro daha iyi olabilir.
sashafps dedi: Claw hocam pençe şeklinde , fakat FK1+ 1-2 tık büyük geliyor gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla... G102 claw için uygun bende claw tutuyorum. RGB önemli ise G102 alabilirsiniz ancak bunun dışında Katar Pro daha iyi olabilir.
sashafps Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #18 EnderTR52 dedi: G102 claw için uygun bende claw tutuyorum. RGB önemli ise G102 alabilirsiniz ancak bunun dışında Katar Pro daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... rgb'nin bir önemi yok hocam, g203 mü katar pro mu desem ne dersiniz
EnderTR52 dedi: G102 claw için uygun bende claw tutuyorum. RGB önemli ise G102 alabilirsiniz ancak bunun dışında Katar Pro daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... rgb'nin bir önemi yok hocam, g203 mü katar pro mu desem ne dersiniz
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #19 Katar Pro kesinlikle. Onun dışında mouse pad ihtiyacınız varsa yakın fiyata ASUS TUF M5 alabilirsiniz.
Katar Pro kesinlikle. Onun dışında mouse pad ihtiyacınız varsa yakın fiyata ASUS TUF M5 alabilirsiniz.
sashafps Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #20 Umut 77 dedi: Katar Pro kesinlikle. Onun dışında mouse pad ihtiyacınız varsa yakın fiyata ASUS TUF M5 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... asus tuf m5 mouse olarak çıkıyor hocam mousepad değil
Umut 77 dedi: Katar Pro kesinlikle. Onun dışında mouse pad ihtiyacınız varsa yakın fiyata ASUS TUF M5 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... asus tuf m5 mouse olarak çıkıyor hocam mousepad değil