EGOSV8 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #1 Rampage SMX-G68 makro yazılımı indirdim fakat şöyle bir hatayla karşılaşıyorum.
burakxwme Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 17 Mart 2023 #2 Başka USB portlarına takıp dener misin?
EGOSV8 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #3 burakxwme dedi: Başka USB portlarına takıp dener misin? Genişletmek için tıkla... teşekkürler bide mouseyi hızlıca sağa çevirince bazen sola gitmiyor üste gidiyor
burakxwme dedi: Başka USB portlarına takıp dener misin? Genişletmek için tıkla... teşekkürler bide mouseyi hızlıca sağa çevirince bazen sola gitmiyor üste gidiyor
burakxwme Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 17 Mart 2023 #4 Zeminden kaynaklı olabilir mi? Mouse pad gibi bir şey varsa test edebilirsin.
EGOSV8 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #5 burakxwme dedi: Zeminden kaynaklı olabilir mi? Mouse pad gibi bir şey varsa test edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mouse pad de oynuyorum
burakxwme dedi: Zeminden kaynaklı olabilir mi? Mouse pad gibi bir şey varsa test edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Mouse pad de oynuyorum
Ömer İlyas Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #6 burakxwme dedi: Başka USB portlarına takıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun oluştu tüm USB portlarını denememe rağmen aynı hatayı alıyorum.
burakxwme dedi: Başka USB portlarına takıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun oluştu tüm USB portlarını denememe rağmen aynı hatayı alıyorum.