Destroyer39 Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 Makro oluşturma sistemi çok karışık bir türlü oluşturamıyom arkadaşlar. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2021
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 8 Ocak 2021 #2 Sol tık makrosu mu yapmak istiyorsunuz? Yoksa daha kompleks; klavye tuşlarını atamak gibi mi?
Destroyer39 Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #3 feahleinda_ dedi: Sol tık makrosu mu yapmak istiyorsunuz? Yoksa daha kompleks; klavye tuşlarını atamak gibi mi? Genişletmek için tıkla... Sol tık makrosu yapmak isiyorum
feahleinda_ dedi: Sol tık makrosu mu yapmak istiyorsunuz? Yoksa daha kompleks; klavye tuşlarını atamak gibi mi? Genişletmek için tıkla... Sol tık makrosu yapmak isiyorum
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 8 Ocak 2021 #4 Destroyer39 dedi: Sol tık makrosu yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Rampage SMX-G72 GREEDY 8 Tuşlu Double Click Real RGB Ledli Makrolu 7200dpi Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com Buradan makro programını indirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyebilirsiniz. Detaylı anlatmış arkadaş.
Destroyer39 dedi: Sol tık makrosu yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Rampage SMX-G72 GREEDY 8 Tuşlu Double Click Real RGB Ledli Makrolu 7200dpi Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com Buradan makro programını indirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyebilirsiniz. Detaylı anlatmış arkadaş.
Destroyer39 Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #5 ama benim yazılımım daha değişik kanka Tüm mouseler yazıyormuş pardonn feahleinda_ dedi: Rampage SMX-G72 GREEDY 8 Tuşlu Double Click Real RGB Ledli Makrolu 7200dpi Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com Buradan makro programını indirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyebilirsiniz. Detaylı anlatmış arkadaş. Genişletmek için tıkla... Bu yöntem işe yaramadı . Son düzenleme: 8 Ocak 2021
ama benim yazılımım daha değişik kanka Tüm mouseler yazıyormuş pardonn feahleinda_ dedi: Rampage SMX-G72 GREEDY 8 Tuşlu Double Click Real RGB Ledli Makrolu 7200dpi Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek www.desteksegment.com Buradan makro programını indirin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyebilirsiniz. Detaylı anlatmış arkadaş. Genişletmek için tıkla... Bu yöntem işe yaramadı .
KozMo Zeptopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #6 Destroyer39 dedi: Ama benim yazılımım daha değişik kanka. Tüm mouseler yazıyormuş pardonn. Bu yöntem işe yaramadı . Genişletmek için tıkla... Ben de yapamadım. feahleinda_ dedi: Sol tık makrosu mu yapmak istiyorsunuz? Yoksa daha kompleks; klavye tuşlarını atamak gibi mi? Genişletmek için tıkla... olmuyo
Destroyer39 dedi: Ama benim yazılımım daha değişik kanka. Tüm mouseler yazıyormuş pardonn. Bu yöntem işe yaramadı . Genişletmek için tıkla... Ben de yapamadım. feahleinda_ dedi: Sol tık makrosu mu yapmak istiyorsunuz? Yoksa daha kompleks; klavye tuşlarını atamak gibi mi? Genişletmek için tıkla... olmuyo
Xeyy8q Decapat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #7 Destroyer39 dedi: Makro oluşturma sistemi çok karışık bir türlü oluşturamıyom arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... kanka bu sorduğun sorunun cevabını bulambildinmi bende arıyorum nasıl makro atandınığıda
Destroyer39 dedi: Makro oluşturma sistemi çok karışık bir türlü oluşturamıyom arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... kanka bu sorduğun sorunun cevabını bulambildinmi bende arıyorum nasıl makro atandınığıda