Rampage SMX-R1 alınır mı?

Bütçe
100

Reis ne yalan söyleyeyim harbiden vay a!#. Bu mouseu tam 3 yil once 35TL'ye almistim, hatta 34TL. Sakin alma 1 ay kullandim tuslar calismamaya basladi. Cok az daha koy G203 veya bulursan Rival 105 al.

Dostlar bütçem tamı tamına 96 TL. Bende onlardan birini almak isterdim fakat bütçem yok yeteri kadar
Reis ne yalan söyleyeyim harbiden vay a!#. Bu mouseu tam 3 yil once 35TL'ye almistim, hatta 34TL. Sakin alma 1 ay kullandim tuslar calismamaya basladi. Cok az daha koy G203 veya bulursan Rival 105 al.
haklısın

Transformers gibi şeklinin olması seni aldatmasın 30 TL'lik fare bu. Bence 95 Liranı çöpe atmak yerine 80 Lira daha biriktir yukarıda önerilenler gibi eli yüzü düzgün bir şey al. Anlıyorum bütçe düşük ama 95 TL'ye de yazık.

Dostlar bütçem tamı tamına 96 TL. Ben de onlardan birini almak isterdim fakat bütçem yok yeteri kadar.

Haklısın.
Bunları öneririm:

Transformers gibi şeklinin olması seni aldatmasın 30 TL'lik fare bu. Bence 95 Liranı çöpe atmak yerine 80 Lira daha biriktir yukarıda önerilenler gibi eli yüzü düzgün bir şey al. Anlıyorum bütçe düşük ama 95 TL'ye de yazık.

Yok ben şekil takıntılısı değilim kaliteli bir şey olsun diye uğraşıyordum anladım kaliteli değilmiş anlaşılan teşekkür ederim yorumlarınız için.

Bu önerdiğin ortadaki Philips'ten emin misin hocam he dersen şimdi siparişi vereceğim
Şu nasıl?
HP M160 Rgb Işıklı Kablolu Usb Gaming Mouse | Trendyol
ya da bu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı