Birkaç ay önce yeni bir mouse aldım (Rampage SMX-R22) ve driverını açmaya çalışınca nedense driver fareyi tanımıyor ve USB'yi takmamı istiyor. Ne yapabilirim? Çakma aldığımı düşünmeye başladım ama vatan mağazadan aldığımdan dolayı imkanının olduğunu düşünmüyorum.
Birkaç ay önce yeni bir mouse aldım (Rampage SMX-R22) ve driverını açmaya çalışınca nedense driver fareyi tanımıyor ve USB'yi takmamı istiyor. Ne yapabilirim? Çakma aldığımı düşünmeye başladım ama vatan mağazadan aldığımdan dolayı imkanının olduğunu düşünmüyorum.
Rampage'in çakması olmaz hocam Adamlar(?) iyi markalardan tasarım çalıp ürettiriyor. Hepsi ayrı kalitesiz, kalitesiz şey zaten çakma olsa ne kadar kalitesiz olur allah bilir.
Rampage'in çakması olmaz hocam Adamlar(?) iyi markalardan tasarım çalıp ürettiriyor. Hepsi ayrı kalitesiz, kalitesiz şey zaten çakma olsa ne kadar kalitesiz olur Allah bilir.
Driverı açmayı başardım ama mouse komple çalışmıyor artık. Rampage kadar rezil bir şey görmedim. Hem grafik tabletine biriktiriyordum Rampage sağ olsun alamayacağım. Önerdiğiniz mouse var mı?