Rampage SMX-R27 parasına değer mi?

Ürünü aldıktan sonra konu açman mantıksız. Muhtemelen malzeme kalitesi falan üzecektir seni. Bloody, Logitech tarzı markalara yönelmen gerekirdi. Rampage, Frisby, Gamepower, Gamebooster, Everest, Platoon tarzı kalitesiz markalardan ürün almak akıllıca değil. O mousenin ortasına bassan kırılacak gibi hissedeceksin muhtemelen. Yorumlarda Rampage orta segment falan denmiş. Komik. Almaman gerekirdi. Umarım problem yapmaz.

Ben Rampage markasını severim. 2017'de aldığım klavye hala kullanıyorum ve benden çok çekti. Belki içine en az yarım litre sıvı akmıştır.

Farem de Rampage HOWL, Yeni fan aldım, o da Rampage ama fandan memnun değilim. OEM fan daha fazla hava üflüyor. Ben hava üfleme derecesi gibi bir şeyi bilmiyordum açıkası.

Ayrıca artık aldın geçtin Güzelse kullanmaya devam et. Ama mesela benim HOWL'da orta tekerlek çalışmıyor. Çok problem etmiyorum, sadece 5-6 kere lazım oluyor.

Teslim aldıktan 14 gün içinde iade edebiliyorum beğenmezsem ederim.
120 TL bütçem var mouse onerirseniz mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…