Rampage SMX-R44 alınır mı?

Adam orada sana açıklamış alacağın farenin neden kalitesiz olduğunu ve daha iyisini önermiş sen sorun yaşama diye, sen ise terslemişsin, CS:GO'yu oynayacak kolun yoksa mario oynamanı öneririm.

Ve tepme oyunun kendi sisteminde var diye biliyorum . Mouse ile alakası 0.

Aynen hocam. Bende kullanıyorum mükemmel mouse işte.
Arkadaşlar ömür boyu kullanmayacağım tabiki. Ölürse yenisini alırım değil mi sonuçta. Allah için kullananlar yorum yapsın.
Kardeş ben kullanıyorum çok iyi mouse alabilirsin. Driver de var.
CS'de makro ile hile yapacak
Macro hile değil ki?

Ben kullanıyorum uzun zamandır 2 seneyi doldurmaya başladı, gayette memnunum hiçbir oyunda sorun çıkarmadı. Tek sıkıntısı dışındaki kaplama soyulabiliyor eğer sorun çıkarmazsa vurmadan düşürmeden uzun seneler gidebilir.

çok memnunum. şu an ikinci mouse olarak bloody v9ma satın aldım. ikisini de kullanacağım. birisi jitter için birisi recoil için. tavsiye ederim bende.

Kardeşim para benim mal benim. İstediğimi alırım sana ne? Hilemi de yaparım seni ne ilgilendiriyor? Param var istediğimi de alırım.
Niye konu açtın o zaman? Para senin mal senin bas parayı al. Buraya seni alakadar etmez demek için mi konu açıyorsunuz? Konu hortlamış sonradan gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…