En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 224,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 224,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Aktif olarak bu fareyi kullanıyorum, gerek yazılımı gerek kullanımı beni üzmedi. Günlük kullanım ve LoL tarzı oyunlar için ideal, FP Shooter oyunlarını sevmem oynamam da.
Ben kullanıyorum keşke almasaydım diyorum çünkü düzgünce hareket etmiyor ve takılıyor mouse pad üzerinde belki mouse pad yüzündendir çünkü alalı bayağı oldu bilmiyorum ama ve şu baş parmağımızı koyduğumuz yere biraz bastırınca çıt çıt diye ses geliyor yani almayın benim gibi pişman olmayın daha kaliteli markalara yönelin.