muhammedegit Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #1 Selamünaleyküm gençler. Benim mouse bir 3 yıllık ben makrosunun olduğu yeni duydum. Ayarladım ama çalışmıyor.
Selamünaleyküm gençler. Benim mouse bir 3 yıllık ben makrosunun olduğu yeni duydum. Ayarladım ama çalışmıyor.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.804 Çözümler 124 Yer İzmir 19 Ekim 2024 #2 muhammedegit dedi: Selamünaleyküm gençler. Benim mouse bir 3 yıllık ben makrosunun olduğu yeni duydum. Ayarladım ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ayar yaptınız? Makro menüsünün fotoğrafını paylaşın. Böyle mi menü?
muhammedegit dedi: Selamünaleyküm gençler. Benim mouse bir 3 yıllık ben makrosunun olduğu yeni duydum. Ayarladım ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ayar yaptınız? Makro menüsünün fotoğrafını paylaşın. Böyle mi menü?
MiyFany Femtopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 253 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Ekim 2024 #3 muhammedegit dedi: Selamünaleyküm gençler. Benim mouse bir 3 yıllık ben makrosunun olduğu yeni duydum. Ayarladım ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek buradan mi indirdin Windows Update açık kalsin aygıt yöneticisinde fareyi guncelleme yaptır otomatik ben güncelleme yaparak düzelmiştim AOC olan faremi.
muhammedegit dedi: Selamünaleyküm gençler. Benim mouse bir 3 yıllık ben makrosunun olduğu yeni duydum. Ayarladım ama çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek buradan mi indirdin Windows Update açık kalsin aygıt yöneticisinde fareyi guncelleme yaptır otomatik ben güncelleme yaparak düzelmiştim AOC olan faremi.
muhammedegit Centipat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #4 A1peren dedi: Nasıl bir ayar yaptınız? Makro menüsünün fotoğrafını paylaşın. Böyle mi menü? Eki Görüntüle 2333198 Genişletmek için tıkla... yok reis böyle MiyFany dedi: Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek buradan mi indirdin Windows Update açık kalsin aygıt yöneticisinde fareyi guncelleme yaptır otomatik ben güncelleme yaparak düzelmiştim AOC olan faremi. Genişletmek için tıkla... yaptım işe yaramadı A1peren dedi: Nasıl bir ayar yaptınız? Makro menüsünün fotoğrafını paylaşın. Böyle mi menü? Eki Görüntüle 2333198 Genişletmek için tıkla... macro bölümü bu
A1peren dedi: Nasıl bir ayar yaptınız? Makro menüsünün fotoğrafını paylaşın. Böyle mi menü? Eki Görüntüle 2333198 Genişletmek için tıkla... yok reis böyle MiyFany dedi: Rampage SMX-R44 Makrolu Siyah 6400dpi RGB Ledli Gaming Oyuncu Mouse - Segment Destek buradan mi indirdin Windows Update açık kalsin aygıt yöneticisinde fareyi guncelleme yaptır otomatik ben güncelleme yaparak düzelmiştim AOC olan faremi. Genişletmek için tıkla... yaptım işe yaramadı A1peren dedi: Nasıl bir ayar yaptınız? Makro menüsünün fotoğrafını paylaşın. Böyle mi menü? Eki Görüntüle 2333198 Genişletmek için tıkla... macro bölümü bu