Rampage SMX-R44 takılıyor

aperiox

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Malum sıcaklardan dolayı kolumun ve elimin teri Mousapad'e geçiyor ve SMX-R44 bu ıslak noktalarda takılma yapıyor. Problem masanın yüzeyinde.
De oluyor.
Mouse Pad'i yıkadım ve sensörü temizledim ona rağmen sorun devam ediyor.

-Sizce yeni bir mouse pad ile sorunu çözebilir miyim yoksa hala iade edebilmem şansım varken iade mi etmeliyim?

Hocam arkadaşlarınıza, çevrenize vb. bir sorun mousepadi olan var mı? Bir onla deneyin. Hatta mümkünse başka bilgisayar ile deneyin. Sorun devam ediyorsa iade edin.

Sorun farede olabilir bende de senin fareden vardı 1 hafta öncesine kadar sürekli takılıyordu 1 takıldı 2 takıldı 3 takıldı 1-2 gün böyle devam etti sonra bir anda bozuldu Corsair Katar Pro aldım memnunum.

Dandik bir mouse. Oraya ışık koyup oyuncu faresi yazdılarmı iş bitiyor. Rampage pişmanlıktır. Alabiliyorsanız başka bir mouse alıp bunu iade edin.

Rezalet bir sensöre sahip olan dandik bir mouse, normal bir durum. Maalesef 2 ay ben de o çileyi çektim, sonunda bozuldu da kurtuldum.

Millet yalan yanlış bilgiler veriyor. aynı mouseden bendede var yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunu yok

Dostum sensöründe bir sorun yok 2 yıldır kullanıyorum ben

Son düzenleme:
Millet yalan yanlış bilgiler veriyor. aynı mouseden bendede var yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunu yok

Dostum sensöründe bir sorun yok 2 yıldır kullanıyorum ben
Bir daha olsa bir daha gülerdim. Hazır demişken(zaten yapacağını bildiğimden diyorum)neden bu yoruma sen de haha atmıyorsun? O çöp mouse ile valorant da sana başarılar kanka. Eminim çok skor alırısın.

Bir daha olsa bir daha gülerdim. Hazır demişken(zaten yapacağını bildiğimden diyorum)neden bu yoruma sen de haha atmıyorsun? O çöp mouse ile Valorant da sana başarılar kanka. Eminim çok skor alırısın.

Dostum Rampage tamamen şans işi kimisine kötü gelir 1-2 ayda bozulur bana gelen mouse gerçektende güzel fakat biliyorum Rampage'in farklı model mouselerından alan arkadaşlarımda vardı, bazılarınınki gerçektende leş bir performans veriyordu ama benimkinde hiçbir sorun yok hassasiyet vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…