Rampage SMX-R45 Orbit vs SteelSeries Prime+

erenozdemirrr

Femtopat
Daha fazla  

Prime büyük ne küçüğü. Ayrıca Rampage alınmaz. SS Prime alın hayırlı olsun.

Prime küçük değil tam aksine büyük. Prime Plus alma düz Prime al bu arada. Altındaki ekrandan çınlama sesi geliyor.

Prime küçük değil tam aksine büyük. Prime Plus alma düz Prime al bu arada. Altındaki ekrandan çınlama sesi geliyor.

Hocam arada 50TL gibi bir fark var değmez mi sizce ya da Prime Plus daha mı kötü.

Hocam arada 50TL gibi bir fark var değmez mi sizce ya da Prime Plus daha mı kötü.

Cinlama sesi dinlemek istiyorsan alınır. Aradaki sensör farkı falan çok önemli boyutta değil.

Cinlama sesi dinlemek istiyorsan alınır. Aradaki sensör farkı falan çok önemli boyutta değil.

Bir de Plus olan versiyonun gecikmesinin daha fazla olduğunu okumuştum gerçek mi bilmiyorum ama.

Son düzenleme:

Çınlama sesini biliyorum evet bunu sorun etmem kulaklık takıyorum kendi sesimi zor duyuyorum çünkü. Sadece ses için mi Prime al dedin çünkü altındaki ekran bayağı hoşuma gitmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…