N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 9 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar farem bugün durduk yere kasmaya başladı. Laglı pingli şekilde hareket ediyor oyunlar da vesaire sorun nedir? Rampage SMX R600 alalı 1 sene oluyor sistemi dün yeni kurduk. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025
Merhaba arkadaşlar farem bugün durduk yere kasmaya başladı. Laglı pingli şekilde hareket ediyor oyunlar da vesaire sorun nedir? Rampage SMX R600 alalı 1 sene oluyor sistemi dün yeni kurduk.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #2 Rampage markasından alınan bir ürünün çalışması bile mucizedir. Almayın şunları artık ama.. Türk gençliği uyansın artık..
Rampage markasından alınan bir ürünün çalışması bile mucizedir. Almayın şunları artık ama.. Türk gençliği uyansın artık..
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 9 Ocak 2025 #3 arandur dedi: Rampage markasından alınan bir ürünün çalışması bile mucizedir. Almayın şunları artık ama. Türk gençliği uyansın artık. Genişletmek için tıkla... Garantiye yollsam bir çözüm üretirler mi acaba? Acemilik ile almıştım maalesef ayrıca önerebileceginiz bir mouse var mı?
arandur dedi: Rampage markasından alınan bir ürünün çalışması bile mucizedir. Almayın şunları artık ama. Türk gençliği uyansın artık. Genişletmek için tıkla... Garantiye yollsam bir çözüm üretirler mi acaba? Acemilik ile almıştım maalesef ayrıca önerebileceginiz bir mouse var mı?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #4 N0rvecli dedi: Garantiye yollsam bir çözüm üretirler mi acaba? Acemilik ile almıştım maalesef ayrıca önerebileceginiz bir mouse var mı? Genişletmek için tıkla... Önce başka bir bilgisayarda dene,aynısı olursa gönder garantiye. Bilindik marka alın yeter. Logitech, Razer..
N0rvecli dedi: Garantiye yollsam bir çözüm üretirler mi acaba? Acemilik ile almıştım maalesef ayrıca önerebileceginiz bir mouse var mı? Genişletmek için tıkla... Önce başka bir bilgisayarda dene,aynısı olursa gönder garantiye. Bilindik marka alın yeter. Logitech, Razer..
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 9 Ocak 2025 #5 arandur dedi: Önce başka bir bilgisayarda dene, aynısı olursa gönder garantiye. Bilindik marka alın yeter. Logitech, Razer. Genişletmek için tıkla... Garantiye nasıl yollarım acaba?
arandur dedi: Önce başka bir bilgisayarda dene, aynısı olursa gönder garantiye. Bilindik marka alın yeter. Logitech, Razer. Genişletmek için tıkla... Garantiye nasıl yollarım acaba?