Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 1 Eylül 2024 #1 Mouse Rampage SMX r-75, hareket ettirdiğimde bir yerde yavaşlıyor gibi oluyor. Ayrıca bazen kendi kendine yavaşca hareket ediyor. Virus taraması yaptım, sensörü bozulmuş olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2024
Mouse Rampage SMX r-75, hareket ettirdiğimde bir yerde yavaşlıyor gibi oluyor. Ayrıca bazen kendi kendine yavaşca hareket ediyor. Virus taraması yaptım, sensörü bozulmuş olabilir mi?
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 1 Eylül 2024 #2 Linux Kaymak dedi: Mouse Rampage SMX r-75, hareket ettirdiğimde bir yerde yavaşlıyor gibi oluyor. Ayrıca bazen kendi kendine yavaşca hareket ediyor. Virus taraması yaptım, sensörü bozulmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
Linux Kaymak dedi: Mouse Rampage SMX r-75, hareket ettirdiğimde bir yerde yavaşlıyor gibi oluyor. Ayrıca bazen kendi kendine yavaşca hareket ediyor. Virus taraması yaptım, sensörü bozulmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir.