Ekscalibur Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #1 Rampage gentle farem var internetten driverını indirdiğimde hata alıyorum. Aygıt yöneticisine baktığımda 3 mouse görünüyor. Herhangi bir çözümü var mı mause driverını nasıl kullanabilirim? Ek olarak aldığım mouse beyaz beyaz olan driverı indirdiğimde siyah olarak görünüyor ekranda. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2024
Rampage gentle farem var internetten driverını indirdiğimde hata alıyorum. Aygıt yöneticisine baktığımda 3 mouse görünüyor. Herhangi bir çözümü var mı mause driverını nasıl kullanabilirim? Ek olarak aldığım mouse beyaz beyaz olan driverı indirdiğimde siyah olarak görünüyor ekranda.
japonyazilim Femtopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #2 bendede aynı sorun var çözümünü buldunmu
Ekscalibur Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #3 japonyazilim dedi: bendede aynı sorun var çözümünü buldunmu Genişletmek için tıkla... hayır çözümü bulamadım
japonyazilim dedi: bendede aynı sorun var çözümünü buldunmu Genişletmek için tıkla... hayır çözümü bulamadım
karahindiba79 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #4 Ekscalibur dedi: Hayır çözümü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun galiba dolandırıldık.
Ekscalibur dedi: Hayır çözümü bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun galiba dolandırıldık.
Jables Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #5 bende yeni aldım ve aynı sorun
ayberk201 Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #6 uygulamayı yönetici olarak çalıştırdım ve sorun çözüldü sizinde denemenizi tavsiye ederim