Cw94nX Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #11 Uchiha Shisui dedi: Var. Gigabyte Aorus M2 RGB Gaming Mouse GM-AORUS-M2 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Gigabyte Aorus M2 RGB Gaming Mouse GM-AORUS-M2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam ben Minecraft için kullanacağım o yüzden drag Click faresi arıyordum o yüzden bunu seçtim ve DPI yüksek kullandığım için.
Uchiha Shisui dedi: Var. Gigabyte Aorus M2 RGB Gaming Mouse GM-AORUS-M2 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Gigabyte Aorus M2 RGB Gaming Mouse GM-AORUS-M2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam ben Minecraft için kullanacağım o yüzden drag Click faresi arıyordum o yüzden bunu seçtim ve DPI yüksek kullandığım için.
Uchiha Shisui Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #12 @Cw94nX DPI oranı belirttiğim üründe de yüksek zaten. Gigabyte kalitesi varken siz bilirsiniz tabii.