C Cüneyt43 Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #21 belirsizz dedi: Siz sanırım reklamını iyi yapan markalara yönelmek istiyorsunuz önerim Gladius 3 aim point ama siz hala tutuş şeklini yazmamışsınız o yüzden tam öneri yapamayacağım. @EfeAkkaya Genişletmek için tıkla... Tutuş şekli yazdım claw grip diye. EfeAkkaya dedi: Arkadaş tutuş şeklini belirttiğinde etiket atarsınız. G305 ve G304 aynı model ikisi de alınmaz. @Cüneyt43 Genişletmek için tıkla... Tutuş şekli claw grip yazdım 1. sayfada.
belirsizz dedi: Siz sanırım reklamını iyi yapan markalara yönelmek istiyorsunuz önerim Gladius 3 aim point ama siz hala tutuş şeklini yazmamışsınız o yüzden tam öneri yapamayacağım. @EfeAkkaya Genişletmek için tıkla... Tutuş şekli yazdım claw grip diye. EfeAkkaya dedi: Arkadaş tutuş şeklini belirttiğinde etiket atarsınız. G305 ve G304 aynı model ikisi de alınmaz. @Cüneyt43 Genişletmek için tıkla... Tutuş şekli claw grip yazdım 1. sayfada.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Haziran 2024 #22 Cüneyt43 dedi: Tutuş şekli yazdım claw grip diye. Tutuş şekli claw grip yazdım 1. sayfada. Genişletmek için tıkla... Konular karıştı özür dileriz 1000 TL ise Haste 1800'e çıkarsa M800 Ultra eğer palm var ise Gladius 3 aimpoint diyeceğim de kampanyası bitti herhalde @EfeAkkaya biliyordur @517298
Cüneyt43 dedi: Tutuş şekli yazdım claw grip diye. Tutuş şekli claw grip yazdım 1. sayfada. Genişletmek için tıkla... Konular karıştı özür dileriz 1000 TL ise Haste 1800'e çıkarsa M800 Ultra eğer palm var ise Gladius 3 aimpoint diyeceğim de kampanyası bitti herhalde @EfeAkkaya biliyordur @517298