Rampage SMX-R9 alınır mı?

doktormetofingo

Decapat
Sorum bu. Alınmaz diyecek arkadaşlar 99 Türk lirasını geçmiyecek şekilde mouse önerebilir mi?
Şu anki mousem Everest sgm-X10.

Hocam dediğiniz fareyi 2 yıldır kullanıyorum. Tek eksisi ara sıra fareyi hızlı çevirirken tam dönmemesi. Galiba çok hızlı çevirdiğim için oluyor. Onun dışında iyi fare. Rampage ürünlerini önermiyor olsam da bence fiyatına göre iyi bir fare. Bildiğim kadarıyla o bütçeye daha iyi fareler var. Önerdiklerim: ePttAVM - MSI GG INTERCEPTOR DS B1 GAMING MOUSE 1.600 DPI OPTIK SENSOR KIRM

Benim internetim sadece Minecraft indirmeye yettiği için sadece Minecraft oynuyorum. Sence SMX-R9 Minecraft oynarken güzel olur mu?

Benim internetim sadece Minecraft indirmeye yettiği için sadece Minecraft oynuyorum. Sence SMX-R9 Minecraft oynarken güzel olur mu?
Hocam önerdiklerim daha iyidir. En son seçenek SMX-R9 olsun.

Ürün boyutlarını aradım ama hiçbir yerde yazmıyor, sadece Amazon sitesinde 22 X 16.2 X 6.5 cm ve 315 gram gösteriyor. Doğru mudur acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…