NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.396 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #11 @joseph.00 bütçe artarsa Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu KulaklıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
@joseph.00 bütçe artarsa Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu KulaklıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
4 495297 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 635 Çözümler 2 23 Ağustos 2024 #12 Arkadaşım kullanıyor gayet memnun sizi uzun bir süre idare edebilir. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKW5...creative=380333&creativeASIN=B0CKW5HG4Y&psc=1 bir de bu model var tasarım açısından hoşuma gitti. Mikrofonu takıp çıkarılabiliyor, performansı nasıl bilmiyorum.
Arkadaşım kullanıyor gayet memnun sizi uzun bir süre idare edebilir. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKW5...creative=380333&creativeASIN=B0CKW5HG4Y&psc=1 bir de bu model var tasarım açısından hoşuma gitti. Mikrofonu takıp çıkarılabiliyor, performansı nasıl bilmiyorum.
M M4RSS Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #13 Michal Krizo dedi: @joseph.00 bütçe artarsa Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu KulaklıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Evet bu alınabilir Max bu kadar görüyorsa bütçen lınabilir donerkurto dedi: Arkadaşım kullanıyor gayet memnun sizi uzun bir süre idare edebilir. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKW5...creative=380333&creativeASIN=B0CKW5HG4Y&psc=1 bir de bu model var tasarım açısından hoşuma gitti. Mikrofonu takıp çıkarılabiliyor, performansı nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu kulaklığın mikrofon kalitesi kötü diye biliyorum
Michal Krizo dedi: @joseph.00 bütçe artarsa Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu KulaklıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Evet bu alınabilir Max bu kadar görüyorsa bütçen lınabilir donerkurto dedi: Arkadaşım kullanıyor gayet memnun sizi uzun bir süre idare edebilir. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKW5...creative=380333&creativeASIN=B0CKW5HG4Y&psc=1 bir de bu model var tasarım açısından hoşuma gitti. Mikrofonu takıp çıkarılabiliyor, performansı nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu kulaklığın mikrofon kalitesi kötü diye biliyorum
4 495297 Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 635 Çözümler 2 23 Ağustos 2024 #14 M4RSS dedi: Evet bu alınabilir Max bu kadar görüyorsa bütçen lınabilir Bu kulaklığın mikrofon kalitesi kötü diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Evet az önce tanıtım videosunda izledim biraz kötü fakat ses kalitesi, ergonomik oluşu ve rahatlık açısından tavsiye ediyorlar.
M4RSS dedi: Evet bu alınabilir Max bu kadar görüyorsa bütçen lınabilir Bu kulaklığın mikrofon kalitesi kötü diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Evet az önce tanıtım videosunda izledim biraz kötü fakat ses kalitesi, ergonomik oluşu ve rahatlık açısından tavsiye ediyorlar.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.385 Makaleler 1 Çözümler 11 23 Ağustos 2024 #15 Michal Krizo dedi: @joseph.00 bütçe artarsa Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu KulaklıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... M4RSS dedi: Evet bu alınabilir Max bu kadar görüyorsa bütçen lınabilir. Bu kulaklığın mikrofon kalitesi kötü diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... donerkurto dedi: Arkadaşım kullanıyor gayet memnun sizi uzun bir süre idare edebilir. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKW5...creative=380333&creativeASIN=B0CKW5HG4Y&psc=1 bir de bu model var tasarım açısından hoşuma gitti. Mikrofonu takıp çıkarılabiliyor, performansı nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için teşekkür ederim.
Michal Krizo dedi: @joseph.00 bütçe artarsa Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu KulaklıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... M4RSS dedi: Evet bu alınabilir Max bu kadar görüyorsa bütçen lınabilir. Bu kulaklığın mikrofon kalitesi kötü diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... donerkurto dedi: Arkadaşım kullanıyor gayet memnun sizi uzun bir süre idare edebilir. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKW5...creative=380333&creativeASIN=B0CKW5HG4Y&psc=1 bir de bu model var tasarım açısından hoşuma gitti. Mikrofonu takıp çıkarılabiliyor, performansı nasıl bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için teşekkür ederim.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 23 Ağustos 2024 #16 joseph.00 dedi: Çok pahalı olmasına gerek yok. Sadece arkadaşlarla konuşmak ve gece bilgisayar oynamak için kulaklık arıyorum. Rampage Sn-r10 bu modeli buldum sizin önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Ben Rampage G7 X runner kullanıyorum gayet iyi bence 1 yıl oldu arkadaşlarımla oyun oynamak için ve konuşmak için almıştım fiyatına göre iyi.
joseph.00 dedi: Çok pahalı olmasına gerek yok. Sadece arkadaşlarla konuşmak ve gece bilgisayar oynamak için kulaklık arıyorum. Rampage Sn-r10 bu modeli buldum sizin önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Ben Rampage G7 X runner kullanıyorum gayet iyi bence 1 yıl oldu arkadaşlarımla oyun oynamak için ve konuşmak için almıştım fiyatına göre iyi.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.396 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #17 @NinimuRarei üstteki attığıma bütçe çıkıyorsa alınmaz. Çıkmıyorsa da alınmaz.
M M4RSS Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #18 NinimuRarei dedi: Ben Rampage G7 X runner kullanıyorum gayet iyi bence 1 yıl oldu arkadaşlarımla oyun oynamak için ve konuşmak için almıştım fiyatına göre iyi. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi cidden kötü bir kulaklık TSI'ye etmem 3 4 aya kablo ve mikrofon yırtılmaları kopmalrı başlar mikrofon kalitesi zaten kötü Michal Krizo dedi: @NinimuRarei üstteki attığıma bütçe çıkıyorsa alınmaz. Çıkmıyorsa da alınmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten
NinimuRarei dedi: Ben Rampage G7 X runner kullanıyorum gayet iyi bence 1 yıl oldu arkadaşlarımla oyun oynamak için ve konuşmak için almıştım fiyatına göre iyi. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi cidden kötü bir kulaklık TSI'ye etmem 3 4 aya kablo ve mikrofon yırtılmaları kopmalrı başlar mikrofon kalitesi zaten kötü Michal Krizo dedi: @NinimuRarei üstteki attığıma bütçe çıkıyorsa alınmaz. Çıkmıyorsa da alınmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 23 Ağustos 2024 #19 Michal Krizo dedi: @NinimuRarei üstteki attığıma bütçe çıkıyorsa alınmaz. Çıkmıyorsa da alınmaz. Genişletmek için tıkla... M4RSS dedi: Ses kalitesi cidden kötü bir kulaklık TSI'ye etmem 3 4 aya kablo ve mikrofon yırtılmaları kopmalrı başlar mikrofon kalitesi zaten kötü. Zaten. Genişletmek için tıkla... Kulaklıklarla alakalı çok bilgim yok sadece kullandığım için bilgi vereyim dedim.
Michal Krizo dedi: @NinimuRarei üstteki attığıma bütçe çıkıyorsa alınmaz. Çıkmıyorsa da alınmaz. Genişletmek için tıkla... M4RSS dedi: Ses kalitesi cidden kötü bir kulaklık TSI'ye etmem 3 4 aya kablo ve mikrofon yırtılmaları kopmalrı başlar mikrofon kalitesi zaten kötü. Zaten. Genişletmek için tıkla... Kulaklıklarla alakalı çok bilgim yok sadece kullandığım için bilgi vereyim dedim.
M M4RSS Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #20 NinimuRarei dedi: Kulaklıklarla alakalı çok bilgim yok sadece kullandığım için bilgi vereyim dedim. Genişletmek için tıkla... Olabilir tabikide ben sadece kulaklık hakkındaki bilgilerden bahsettim
NinimuRarei dedi: Kulaklıklarla alakalı çok bilgim yok sadece kullandığım için bilgi vereyim dedim. Genişletmek için tıkla... Olabilir tabikide ben sadece kulaklık hakkındaki bilgilerden bahsettim