X xLatecons Centipat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 1 7 Şubat 2020 #1 Rampage SN-R2. Rampage SN-R9. Arkadaşlar hangisini alayım sizce bu kulaklıklardan? Veya bu fiyat aralığında daha iyi bir kulaklık öneriniz var mıdır acil almak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2020
Rampage SN-R2. Rampage SN-R9. Arkadaşlar hangisini alayım sizce bu kulaklıklardan? Veya bu fiyat aralığında daha iyi bir kulaklık öneriniz var mıdır acil almak istiyorum.
m3sut Centipat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 81 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #2 xLatecons dedi: Rampage SN-R2. Rampage SN-R9. Arkadaşlar hangisini alayım sizce bu kulaklıklardan? Veya bu fiyat aralığında daha iyi bir kulaklık öneriniz var mıdır acil almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Acaba hangisini aldınız? Memnun musunuz?
xLatecons dedi: Rampage SN-R2. Rampage SN-R9. Arkadaşlar hangisini alayım sizce bu kulaklıklardan? Veya bu fiyat aralığında daha iyi bir kulaklık öneriniz var mıdır acil almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Acaba hangisini aldınız? Memnun musunuz?